«Вигризала зубами перемогу»: легкоатлетка Ярослава Ялисоветська завоювала золото

6.03.2018, 16:13 Переглядів: 4 025

 

Кременчуцька спортсменка виступила у двоборстві. На фото тренер Олена Шипова, Ярослава Ялисоветська та директор КДЮСШ-2 Віктор Кобзистий

2 та 3 березня у Києві відбувся чемпіонат України з двоборства серед ДЮСШ та СДЮШОР (2003 р.н. та молодші). Змагання зібрали майже 800 спортсменів з усіх куточків України. За попередніми заявками мало бути ще більше, але через заметіль частина юних атлетів не змогла дістатися столиці. За традицією спортсмени обирали два види, в яких хотіли виступати, їхні результати переводилися в очки, підсумовувалися, і за сумою балів визначалися найкращі.

 

Кременчук представили вихованки КДЮСШ-2 та ДЮСШ “Авангард”.


Вихованка КДЮСШ-2 Ярослава Ялисоветська стала переможницею у двоборстві на 60 та 400 метрів. На дистанції 60 метрів з бар'єрами кременчужанка фінішувала в п'ятірці кращих, а от на 400-х метрах Ярослава прибігла першою.


- Останні змагання у Ярослави були ще влітку, тоді вона була другою. Коли їхали на змагання розраховували на призове місце. На змаганнях було близько 800 спортсменів, у кожній категорії по 50 - гостра боротьба точилася на кожній дистанції. На 60 метрах з бар'єрами Ярослава фінішувала в п'ятірці, тому все вирішувалося на дистанції в 400-метрів. Ярослава “зубами вигризала перемогу” й по сумі двох результатів посіла 1 місце. Результати були настільки щільними, що всього лиш на 2 очки випередили 2 місце, - розповіла тренер Ярослави Олена Шипова.


 


У стрибках у довжину Ілона Кривенко посіла 5 місце, дівчина займається в ДЮСШ “Авангард” під керівництвом тренера Тетяни Ремінської. Анастасія Гасенко, вихованка Олени Шипової з КДЮСШ-2, посіла 6 місце.


Враховуючи, що конкуренція на дистанціях була високою, то дівчата показали хороший результат. У командному заліку збірна Полтавщини посіла 7 місце, хоча раніше спортсменки з Полтавщини не піднімалися вище 12-15 сходинки в командному заліку.


За підсумками чемпіонату України перемогу в командному заліку здобула збірна Київської області. Другими стали представники Дніпропетровщини, третіми – юні столичні атлети.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: КДЮСШ-2
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх