Кременчуцька легкоатлетка Ольга Ляхова ледь змогла долетіти на змагання

6.03.2018, 08:04 Переглядів: 4 384

 

Літак зі спортсменами зміг приземлитися за кілька годин до змагань

28 лютого багато літаків компанії KLM не змогли вилетіти з аеропорту в Амстердамі. Серед відмінених рейсів був і один до Бірмінгема, в якому на чемпіонат світу у приміщенні мали летіти члени української легкоатлетичної делегації. Серед них кременчужанка Ольга Ляхова, Ірина Геращенко, Аліна і Майя Шух, Христина Стуй, Анна Плотіцина, Віталій Бутрим, а також керівник делегації Іван Гешко, масажист Володимир Ліповой і лікар Наталія Боярська.


Першою з них у Бірмінгем прилетіла Ірина Геращенко, у якої фінал зі стрибків у висоту. Спортсменка приземлилася у місці призначення за 5 годин до початку змагань.


 

- Встреча в аэропорту 28.02.18. Оля на чемпионат Мира в Англию, Витя в Германию на Бундес лигу, - написав батько Ольги й тренер Віктора Вихриста Олександр Ляховий.


Літак зі спортсменами зміг приземлитися за кілька годин до змагань.


Ольга Ляхова за підсумками першого кола з бігу на 800 метрів стала 11 з результатом 2.03,81 хв. На жаль, кременчужанка не потрапила до фіналу де боротьбу продовжили лише шість спортсменок.


 


Бронзову медалістку Олімпійських ігор кенійку Маргарет Вамбуі, яка бігла в одному забігу з Ляховою - дискваліфікували. Причиною знову став неправильний перехід доріжки. За даними Федерації легкої атлетики, напередодні відбулася серія масових дискваліфікацій у Бірмінгемі, навіть знімали цілий забіг легкоатлетів.


Через спазм м’язів задньої поверхні стегна Олексій Касьянов (чоловік кременчужанки Анни Мельниченко) був змушений достроково припинити змагання з семиборства. Не вийшла на старт і чоловіча естафетна команда 4х400 метрів. Причиною стала затримка у видачі британської візи Євгену Гуцолу.


5 березня кременчужанка Ольга Ляхова та ще кілька спортсменів повернулись до України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх