5-та поспіль перемога боксера Віктора Вихриста у Бундеслізі

4.03.2018, 15:40 Переглядів: 3 243

 

Кременчужанин приносить перемогу своїй команді «Трактор Шверін»

Боксер з Кременчука Віктор Вихрист продовжує підкорювати клубний чемпіонат Німеччини. 3 березня команда Віктора «Трактор Шверін» вдруге зустрілася з «Гамбурзькими Гігантами». Вихованець СДЮШОР під керівництвом тренера Олександра Ляхового змагався у ваговій категорії +91 кг. На ринг проти нашого супертяжа вийшов Колін Бізенбергер, якого Вихрист у першій зустрічі двічі відправляв в нокдаун.



Цього разу Віктор також святкував перемогу. Загалом команда «Трактор Шверін» перемогла «Гамбурзьких Гігантів» з загальним рахунком – 14:10. Наступні матчі кманда "Трактор Шверін" проведе з "Ганновер Зельце" 10 березня, та з UBV Schwedt 24 березня.


 


Перед боєм у торговому центрі Щверіна відбулася прес-конференція за участі Віктора Вихриста. На імпровізованому ринзі Віктор зі своїм наставником Олександром Ляховим по боксували перед сотнями німців, які спускалися/підіймалися на ескалаторі, прогулювалися крамничками та просто прийшли подивитися на боксерів. Відкрите тренування за участі боксерів команди «Трактор Шверін» провели напередодні бою, 2 березня.


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх