Рахунок за компослуги кременчужани тепер можуть сплатити по інтернету через різні платіжні системи

4.03.2018, 15:01 Переглядів: 11 425

Портал «Єдиної комунальної системи» (ЄКС) повідолмляє про нові можливості для тих, хто не любить стояти в чергах

З'явилася альтернатива «Приват 24» - тепер кременчужани, які користуються онлайн-сервісом «Єдина комунальна система» (ЄКС) від фірми ВАС можуть оплатити комунальні, не виходячи з дому, за допомогою картки «Ощадбанку». Про це повідомляє сайт ЄКС та дає покрокову інструкцію для власників карток «Ощадбанку».
 

Що треба зробити: 

  1. Зареєструватись в «Ощад 24/7» на сайті АТ «Ощадбанк» (або ввійти під своїм іменем) тут .
  2. Вибрати пункт меню "Платежі і перекази" --> "Платежі на довільні реквізити"
  3. Ввести дані про розрахунковий рахунок отримувача з отриманого від КП «НВФ «ВАС»  рахунку- квитанції у відповідні колонки.
  4. Обов’язково у призначенні платежу написати "Оплата рахунку-квитанції N (вказати 12- значний номер).
  5. Сума оплати має точно відповідати вказаній в рахунку-квитанції  «ВСЬОГО», інакше дану суму неможливо рознести по надавачам послуг
  6. Після того, як кошти будуть відправлені з «Ощад 24/7», пройде не менше 2 робочих днів, як інформація про оплату з’явиться в Єдиній комунальній системі. 

 


Є й інші способи оплатити рахунок, якщо він надходить на вашу електронну пошту. Треба відкрити рахунок-квитанцію та натиснути кнопку "Сплатити рахунок онлайн". На зразку рахунку ця кнопка відмічена стрілкою яскраво-бузкового кольору (в нижній частині рахунку). Із запропонованих платіжних систем виберіть ту, яка Вам найбільш до вподоби, і, користуючись підказками, введіть необхідні дані та підтвердіть платіж.


Створюючи платіж у звичній для  вас платіжній системі, введіть реквізити для оплати, що вказані в верхній частині квитанції (на зразку відмічені стрілкою яскраво-блактного кольору), введіть точну суму, зазначену в рахунку,  а в полі «призначення платежу» введіть номер рахунку-квитанції (на зразку відмічений стрілкою яскраво-салатового кольору). Номер рахунку-квитанції  унікальний і саме він є ідентифікатором платежу.


Будьте уважними при введенні даних. У випадку, коли номер рахунку не зазначений, а також у випадку, коли сума оплати не співпадає з сумою рахунку,  коректно обробити платіж неможливо! 

Теги: комуслуги
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх