«Кременчук» у першій битві перемагає «Вовків»

3.03.2018, 19:48 Переглядів: 3 260

 

Підопічні Олександра Савицького перемагають у першому матчі плей-офф

3 березня відбувся перший матч плей-офф між хокейним кубом "Кременчук" та броварськими "Вовками". На своєму льоду підопічні Олександра Савицького здобувають перемогу з рахунком - 5:1. Наступний поєдинок відбудеться 5 березня  Броварах. 


«Кременчук» - «Вовки» - 5:1 (0:0, 2:0, 3:1)

Голи: 1:0 – Бойков (Козачук, Чернишенко) – 23:42, 2:0 – Крівошапкін (Савицький, Горлушко) – 27:49, 2:1 – Микульчик (Овчинніков, Шахов) – 43:42, 3:1 – Бойков (Чернишенко, Толстушко – більш.) – 55:57, 4:1 – Алексанян-Петрович (Шах) 56:47, 5:1 – Чернишенко (Козачук, Толстушко – більш.) – 57:17

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Толстушко - Козачук, Наливайко - Роганов, Горлушко - Савицький; Бойков - Карпенко - Чернишенко, Рубан - Шах - Алексанян-Петрович, Поліщук - Гриценко - Крівошапкін, Ефимочкін - Сеник - Шиманський

«Вовки»: Гордюшин (Швець); Бугаєв - Лучников, Забулонов - Приваліхін, Луценко - Сорока; Микульчик - Овчинніков - Шахов, Мкртчян - Омельченко - Паламаренко, Носко



Перший період матчу в Кременчуці пройшов в обопільних атаках, але надійно грали воротарі команд. Ближче до успіху були кременчужани, так як володіли ініціативою, але їм не вистачало точності в завершенні гольових моментів. Про це повіомляє прес-служба клубу.


Рахунок з двома нулями на табло протримався до 24-ої хвилини, коли Антон Бойков все-таки розмочив ворота Микити Гордюшина. Буквально через три хвилини Гліб Крівашапкін зробив красивий сольних прохід і подвоїв рахунок, вселивши деяке заспокоєння на трибунах.


На початку заключної двадцятихвилинки Сергій Мікульчик точним кидком повернув броварчан в гру 2:1. Пішла гра нервів, адже всі боялися помилитися. Першими здригнулися гості, дозволивши на 56-й хвилині в більшості оформити дубль Антону Бойкову. За наступні 80 секунд кременчужани відзначилися ще двічі завдяки точним кидкам Сергія Алексанян-Петровича і Дмитро Чернишенко (в більшості).


Перемігши 5:1 ХК «Кременчук» вирушає на матч-відповідь до «Вовкам» в Білу Церкву. Дивіться пряму трансляцію гри 5 березня о 18:45 на телеканалі XSPORT.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Вийшла гарна бойова гра. На матч плей-офф всі налаштовуються дуже серйозно, тому вийшов відмінний поєдинок.

У першому періоді було хвилювання, трохи розгубилися, можливо не очікували такої спритності від противника. У перерві попросили хлопців заспокоїться, вийшли на лід більш розкуто, забили непогані голи і виграли період. У заключній двадцятихвилинці більше прагнули грати в зоні суперника. Молодці, добре використовували чисельну перевагу.

- Чи задоволені ви результатом гри?

- Ми будемо раді результату тільки за сумою двох матчів.


Захисник ХК «Кременчук» Данило Козачук відзначився в матчі з «Вовками» результативними передачами в першому і другому голах кременчужан (5-1):

- «Вовки» безперечно стали не тими, що були раніше, на початку сезону, тому вийшла дуже цікава гра. З ними стало непросто боротися - вони дуже сильно додали. Можливо на них так вплинув новий тренер. Але ми змогли їх все-таки дотиснути. Вважаю, що для нас цей результат позитивний перед повторною грою.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх