Плавці «Оріяна» показали гарні результати

26.02.2018, 14:04 Переглядів: 3 319

 

Вітаємо наших земляків!

24 лютого у басейні «Нептун» в Горішніх Плавнях відбувся відкритий чемпіонат м. Горішні Плавні з плавання серед спортсменів з обмеженими можливостями. У змаганнях взяли участь представники Горішніх Плавнів, Кременчука та Світловодська. Команда нашого міста складалася з 6-ти юних спортсменів Кременчуцького відділення Полтавської обласної дитячо-юнацької реабілітаційно–спортивної школи інвалідів та 3-х досвідчених ветеранів. Всі спортсмени підопічні тренера-викладача з плавання ПОДЮРСШІ, майстра спорту України Олександра Хорольського.


Для юних Дарії Галузинської, Максима Самодрина та Антона Максюти це були перші змагання у житті. Але дебютанти виступили гідно: Дарія виборола перемогу на дистанціях 50 м вільним стилем та 50 м на спині у змагальному класі S-10 серед жінок, виконавши нормативи відповідно першого та другого юнацьких спортивних розрядів. Антон Максюта переміг на дистанції 50 м вільним стилем змагального класу S-10, а у Максима Самодрина два ІІІ місця на 50 м вільним стилем та 50 м на спині серед спортсменів з вадами слуху.


Більш досвідчені учасники кременчуцької команди теж показали хороші результати. Марина Тимошенко стала переможницею на дистанціях 50 м на спині, 50 м вільним стилем та 50 м брасом серед жінок у змагальних класах S-14 та SВ-14, Олексій Петриченко виборов дві перемоги на дистанції на 50 м вільним стилем та 50 м на спині серед чоловіків змагального класу S-6.


Серед спортсменів з вадами слуху на дистанціях 50 м вільним стилем та 50 м на спині перші місця посів Артем Стегній, у якого ще срібна на 50 м брасом. У цій же категорії учасників Гостомисл Видюк завоював І місце на дистанції 50 м брасом, крім того він був другим на 50 м вільним стилем та 50 м на спині. У змагальному класі S-7 три ІІ місця на дистанціях 50 м вільним стилем, 50 м на спині та 100 м на спині виборов Богдан Третьяков. Яна Швидь посіла друге місце на 50 м вільним стилем серед жінок змагального класу S-14.


Загальний доробок кременчужан – 11 перших місць, 6 других та 2 третіх.


Участь у цих змаганнях кременчуцькі спортсмени взяли за сприяння міської влади та в.о директора Полтавської обласної дитячо-юнацької реабілітаційно – спортивної школи інвалідів Наталії Барановської. 


Побажаємо спортсменам та їх наставнику вдалих виступів на наступних стартах року.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Прес-служба мерії
Теги: плавання
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх