Боєць АТО з Кременчука знявся у фільмі, який вийде на екрани цього року

19.02.2018, 07:30 Переглядів: 6 292

 

Сценарій для фільму епічної драми написав Дмитро Корчинський

18 березня у Міському палаці культури відбудеться презентація фільму "Посттравматична рапсодіязнята режисером Павлом Когутом, екранізація однойменної п’єси Дмитра Корчинського.



Стрічка розповідає про бійця добровольчого батальйону Сашка, що, виживши після обстрілу під Іловайськом, пробирається до своїх – і зустрічає дорогою найнеочікуваніших супутників і ворогів. Прем’єра запланована на кінець січня 2018.


Сама п’єса побачила світ ще у 2016. Тоді ж з’явилася ідея екранізації. У 2017 році п’єса була поставлена на сцені і з успіхом пройшла у Києві, Маріуполі, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Коломиї. Зйомки фільму відбулися наприкінці 2017.



Серед акторів, що знімалися у фільмі, багато бійців добровольчих батальйонів та Збройних сил. Зокрема кременчужанин Артем Безверхий – боєць 81 десантно-штурмової бригади. Марат Сайфулін, Андрій Ватолкін, Олексій Середюк, Максим Михайлов, Олександр Тищенко, Юрій Горовець - у 2014 –2015 були бійцями добровольчих батальйонів «Свята Марія», «Азов», «Шахтарськ». Віталій Чорний  – учасник добровольчого руху.


Анатолій Пашинін - відомий російський та український актор, після початку російсько-української війни воює добровольцем на боці України (боєць 8-го ОБ УДА «Аратта») та Юлія Тайра Паєвська (парамедик ASAP «Ангели Тайри») приїхали для зйомок з фронту.


До зйомок у фільмі також залучили скандально відомого колишнього посадовця Нацполіції Іллю Ківу на роль отамана  Нестора Махна.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх