Сесія Полтавської облради відбудеться у селі під Кременчуком

13.02.2018, 12:21 Переглядів: 4 207

 

Депутати рік подорожуватимуть Полтавщиною поки не завершать ремонт сесійної зали

16 лютого під Кременчуком у селі Омельник відбудеться сесія Полтавської обласної ради. Голова Полтавської облради Олександр Біленький у фейсбук повідомив, що пленарні засідання сесій будуть виїзними. 


- У зв’язку з реконструкцією сесійної зали і модернізацією системи голосування, чий технічний стан не відповідає сучасним вимогам та не дозволяє забезпечити надійну безперебійну роботу, пленарне засідання вісімнадцятої сесії Полтавська обласна рада відбудеться 16 лютого у селі Омельник в оздоровчому комплексі «Нафтохімік» АТ Укртатнафта, - зазначив Олександр Біленький. 


Голова Полтавської обласної державної адміністрації Валерій Головко додав, що депутати збиратимуться у населених пунктах, де виникають проблемні питання.


- Президія ради запропонувала доволі цікаву ідею – проводити виїзні засідання там, де виникають проблемні питання. Депутати її підтримали. Апарат облради презентував тимчасову процедуру голосування з використанням спеціальних карток «за», «проти», «утримався», - поділився у фейсбук на своїй сторінці Валерій Головко. - Приблизно це відбуватиметься так: у Лохвиці, наприклад, розглянемо питання екології, у Горішніх Плавнях – інфраструктурні, у Миргороді обговоримо туристичну галузь. Вважаю, що вирішувати проблеми на місцях – це наглядно і ефективно.


На цей рік запланований капітальний ремонт сесійної зали і модернізація системи голосування. Сесійну залу готують до ремонту: винесли меблі й устаткування. 


 

Руїнами облради задоволений:), - написав заступник голови Полтавської облради Анатолій Ханко під фото де він і Олександр Біленький знаходяться в сесійній залі, яка готується до ремонту. 


Зараз готується проектно-кошторисна документація на ремонт сесійної зали. Гроші на модернізацію передбачені в бюджеті на цей рік. Роботи планують завершити докінця року. 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Олександр Біленький, Анатолій Ханко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх