«Кременчук» отримав перемогу над «Вовками»

7.02.2018, 20:59 Переглядів: 2 176

 

Кременчужани повертаються у боротьбу за друге місце

7 лютого хокейний клуб "Кременчук" на виїзді перемагає "Вовків" у їх лігві. 

 

«Вовки» - «Кременчук» - 4:6 (1:4, 2:2, 1:0)

Голи: 0:1 Шиманський (Поліщук) 02:13, 1:1 Шахов (Бугаєв, Овчинніков) 03:34, 1:2 Чернишенко (Красильніков, Грицьких – більш.) 10:55, 1:3 Красильніков (Чернишенко) 15:22, 1:4 Алексанян-Петрович (Грицьких, Толстушко – більш.) 19:35, 1:5 Чернишенко (Красильніков – більш.) 26:55, 1:6 Карпенко (Толстушко) 31:32, 2:6 Овчинніков (Микульчик, Шапіро) 34:17, 3:6 Черемнов (Забулонов, Шапіро – більш.) 37:38, 4:6 Шахов (Привалихін, Черемнов) 45:29

«Вовки»: Гордюшин (Швець); Лучніков - Бугаєв, Забулонов - Приваліхін, Татарин - Сорока; Шахов - Овчинніков - Микульчик, Черемнов - Шапіро - Боронило, Омельченко, Паламаренко

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Роганов - Грицьких, Толстушко - Козачук, Горлушко - Савицький, Наливайко; Сеник - Красильніков - Чернишенко, Алексанян-Петрович - Карпенко - Рубан, Шиманський - Гриценко - Кривошапкін, Шах, Поліщук



Останній свій очний поєдинок в регулярному чемпіонаті «Вовки» і «Кременчук» почали без розвідки, про це повідомляє прес-служба клубу. І вже до четвертої хвилини на табло горіли цифри 1:1. На гол Артема Шиманського «Вовки» відповіли шайбою Михайла Шахова. Але потім перевага кременчужан стало помітною і вони закинули до першої перерви ще три шайби - відзначилися влучними пострілами Дмитро Чернишенко, Олексій Красильніков і Сергій Алексанян-Петрович. «Кременчук» перекидав суперника в першій двадцятихвилинці 20-5.


У другому періоді Дмитро Чернишенко і Севастян Карпенко довели рахунок до розгромного 6:1 і скинули оберти, дозволивши супернику відіграти три шайби. По одній шайбі собі в актив записали Олексій Овчинніков, Олексій Черемнов і Михайло Шахов. Підсумок - 6:4 на користь кременчужан, які виграли всі вісім очних поєдинків в регулярному чемпіонаті у броварчан. Відзначимо, що «городяни» здобули п'яту перемогу поспіль.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Легкість, з якою повели в рахунку 6:1 зіграла з командою злий жарт. Почали грати трохи в «розслаблений» хокей, що призвело до вилучень в зоні атаки, а це категорично заборонено у нас. Будемо вважати, що «контрольний дзвінок» пролунав. Переговорили з гравцями, ніби все зрозуміли. Але все одно хлопці молодці, що зібралися і строго відіграли в кінці матчу.

- Наступні два матчі проти «Білого Барсу», який програв в цьому турі «Динамо» 4:7. Тепер відставання від білоцерківців всі чотири бали за втраченими очками, що скажете з цього приводу?

- Реально, і я це вже зазначав, нас взагалі не хвилює ні «Білий Барс» з «Динамо», ні турнірна таблиця. Головне для нас працьовитість, бажання, ну або якщо хочете - пристрасть, і наостанок ще отримувати від цього всього величезне задоволення!


Турнірна таблиця

 


10 та 11 лютого "Кременчук" у Білій Церкві зіграє з "Білим Барсом".

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх