Кременчужани зазирнули у пащу левам: «Кременчук» перемагає

31.01.2018, 21:16 Переглядів: 2 209

 

Хокеїсти "Кременчука" перемогли "Галицьких Левів"

31 січня хокейний клуб "Кременчук" перемає на виїзді "Галицьких Левів" з рахунком - 5:1.


"Галицькі Леви" - "Кременчук" - 1:5 (0:1, 0:1, 1:3)

Шайби: 0:1 Шиманський (Гриценко, Кривошапкін), 14:26. 0:2 Сеник (Карпенко, Алексанян-Петрович), 26:10. 0:3 Горлушко (Гриценко), 45:49. 0:4 Сеник (Карпенко), 46:50. 1:4 Генералов (Дворнік, Середа - більш.), 49:16. 1:5 Красильников (Костюк, Поліщук), 49:49

"Галицькі Леви": Вязовов (Дорош); Середа - Боєвих, Ратушний - Порупа, Сисак - Тонковид; Дворнік - Муртищєв - Генералов, Чиканцев - Сірченко - Арабов, Арустамов - Алексейчук - Абаджян, Кизло, Попережай
"Кременчук": Власенко (Петленко); Грицких - Роганов, Козачук - Наливайко, Горлушко - Савицький; Чернишенко - Красильников - Костюк, Алексанян-Петрович - Карпенко - Рубан, Шиманський - Гриценко - Кривошапкін, Поліщук, Сеник



Як повідомляє прес-служба клубу, у стартовому складі «городян» на лід вийшов новачок - нападник Ілля Сеник, який і став одним з героїв матчу, закинув вирішальну шайбу і оформив дубль. У суперника в поєдинку зіграв екс-захисник кременчужан Олександр Бойових.



Підопічні Олександра Савицького з початку матчу захопили ініціативу, мали численні моменти, але змогли відкрити рахунок на 16 хвилині - Артем Шиманський вдало замкнув передачу партнера.


У другому періоді на 27 хвилині Ілля Сеник провів свою першу шайбу, скориставшись відмінним пасом капітана кременчужан Севастяна Карпенка. Після пропущеної шайби господарі активізувалися, багато в чому завдяки вилучень у гостей, але надійний був у воротах Віталій Власенко.


У заключній двадцятихвилинці два голи за хвилину Олександра Горлушко (від синьої лінії) і Іллі Сеника (знову ювелірний пас від Карпенко) здавалося декласували «Львів», але вони зусиллями Іллі Генералова змогли реалізувати більшість і розмочити ворота «Кременчука». Через 35 секунд статус-скво відновив Олексій Красильников, встановивши остаточний рахунок у матчі 5:1.


Глеб Кривошапкін та Данило Алексейчук поштовхались на льоду


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Вийшла напружена гра. Перед поєдинком попросили гравців зіграти максимально сконцентровано, щоб не допустити тих помилок, які були в попередньому матчі в Новояворівську. У нас вийшло строго зіграти в обороні і забити непогані голи.


- Чому, як і в попередньому матчі з «Вовками», пропустили гол наприкінці зустрічі?

- Я незадоволений другим періодом, коли часто довелося грати в меншості через те, що досвідчені хокеїсти отримували непотрібні видалення і залишали команду втрьох. У другій перерві зробили акцент на цьому, але знову були невиправдані штрафи. І якщо Алексанян-Петрович отримав дві хвилини запобігаючи небезпечну ситуацію на нашому п'ятачку, то видалення Козачука і Кривошапкіна повністю невиправдані і за це вони будуть покарані. Це недозволена розкіш давати супернику грати 5 в 3. Сподіваюся, що для молодих хокеїстів це буде уроком, і в подальшому вони не дадуть таку фору.


- Прокоментуйте вдалий дебют Іллі Сеника, який відзначився в матчі дублем?

- Це заслуга тренерського штабу - відчули і визначили його в потрібне місце (посміхається). Жарт. Хочеться, щоб він і далі показував такі бомбардирські якості.


- Чому не грав Всеволод Толстушко?

- Він захворів, як і ще кілька хокеїстів. Вони чекають нас в Кременчуці, рвуться працювати на тренуваннях, грати. Така пристрасть зараз у всієї команди. Це дозволяє нам рости далі і з оптимізмом дивитися в майбутнє.


Тунірна таблиця

 


Наступний поєдинок «Кременчук» зіграє 4 лютого о 14:45 в Харкові проти місцевого «Динамо».

Автор: Альона Душенко Джерело відео: XSPORT.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх