Перший спаринг та знову втрати: «Кремінь» з «Гірник-Спортом» розписали мирову

31.01.2018, 18:27 Переглядів: 3 553

 

Кременчуцький футбольний клуб провів перший товариський матч у зимове міжсезоння

31 січня на стадіоні “Кремінь-Арена” футболісти “Кременя” зіграли з сусідами з Горішніх Плавнів “Гірник-Спортом”. Якщо для “Кременя” це була перша товариська зустріч, то “Гірник-Спорт” розпочав вже другий тренувальний збір, до цього підопічні Сергія Пучкова перемогли “Олімпію” Савинці та “Дніпро”.


“Кремінь” - “Гірник-Спорт” - 1:1

Голи: Саркісян 78 - Черній 7

“Кремінь”: 1 тайм: А.Олійник, Бичков, Вовкодав, Ченбай, ГНП, ГНП, Богданов, Степанчук, В.Олійник, Янаков, Тимченко.

2 тайм: Онопко, Бичков (Ентін, 72), Ходуля, Квачов, Саркісян, Горват, ГНП, ГНП, ГНП, ГНП, Куць.

"Гірник-Спорт": 1 тайм: Поштаренко, Пінчук, Кравчук, ГНП, Коваленко, ГНП, Корольков (к), Батюшин, ГНП, Черній, Фаюк.

2 тайм: Поштаренко (Камінський), ГНП, Носарєв, Сидоренко, Коваленко (ГНП), ГНП, ГНП, Павлик, Шевчук, Прутян.

*ГНП - гравець на перегляді


Не встигли “синьо-білі” відчути смак гри, як на 7 хв голкіпер Андрій Олійник витягував м'яч з власних воріт. Багато помилок “Кремінь” допускав у центрі поля, що дозволяло плавнівцям заволодіти ініціативою та зробити кілька ударів у створ воріт господарів. Лише в середині тайму “Кремінь” зміг відгризнутися, але м'яч зіскочив з ноги Тимченка. Був момент коли у штрафній суперника збили Степанчука, але арбітр не вказав на 11-метровий.


У другому таймі тренерський штаб “Кременя” в основному переглядав потенційних новачків. Видно, що в команді багато браку і не зіграності, але ж спаринги на то й є, щоб побачити плюси і мінуси гри команди до старту чемпіонату. На 78 хв Ваге Саркісян відгукнувся на простріл та зрівняв рахунок у грі. Ваге став автором першого голу “Кременя” у новому році. Вже у додатковий час Олександр Горват отримав червону і картку й залишив команду в меншості.


- Гра вийшла непоганою, звичайно видно, що команди не в формі, але на то вони і збори, щоб набирати кондиції, - зазначив Ваге Саркісян. - Підготовка до сезону йде добре, бігаємо, багато роботи з м'ячем. Тренуємося лише тиждень, тому втягуємося. 


У команді суперника кременчуцькі вболівальники могли бачити нашого півзахисника Богдана Боровського, також свої сили пробує і Артем Прошенко (сьогодні його не було видно на полі, але він грав у попередньому матчі з “Дніпром”).


 


Після гри головний тренер “Кременя” Сергій Ященко підтвердив, що команду з початку зборів покинули 4 гравці: Богдан Боровський, Артем Прошенко, Денис Завгородній та Влад Авраменко.



- Важко зараз щось говорити, для нас важливо після тижневої роботи подивитися новачків, в якому функціональному стані хлопці після навантажень. В принципі я побачив те, що й сподівався. На нас чекає ще багато роботи над функціональним станом гравців: фізика, фізика і ще раз фізика. Далі, коли вже будуть нормальні погодні умови, буде і якість гри, і техніка і все інше. Щодо новачків, то хлопці приїхали з різних команд, є як з команд майстрів, так і з аматорських колективів. Конкретно не хочу зараз називати ні прізвища цих хлопців, ні команди, звідки вони прийшли. Ви знаєте, що з новачками ми, як правило, визначаємося в більш пізній стадії зборів, - розповів тренер.


Тренер додав, що Влад Піскун пропустив гру через проблеми з коліном, тому він готується за індивідуальною програмою.


7 лютого о 14.00 “Кремінь” вдома прийме дубль “Олександрії”. На 11 лютого запланована гра з “Інгульцем-2”, а 15 з “Черкаським Дніпром”.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь"
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх