Десяточка: Хокеїсти «Кременчука» реабілітувалися перед вболівальниками

27.01.2018, 18:19 Переглядів: 2 618

 

Вовки "огризалися" до останнього та відіграли одну шайбу

27 січня на льодовій арені "Айсберг" хокеїсти "Кременчука" після двох поспіль поразок реабілізувалися перед вболівальниками. Підопічні Олександра Савицького перемогли "вовків" з рахунком - 9:1. 


«Кременчук» - «Вовки» - 9:1 (3:0, 4:0, 2:1)

Шайби: 1:0 Шах (Алексанян-Петрович): 03:18. 2:0 Бойков (Красильников, Грицких), 04:42. 3:0 Гриценко (Шиманський), 14:57. 4:0 Бойков (Грицких), 22:42. 5:0 Гриценко (Шиманський, Кривошапкин), 25:04. 6:0 Шах (Алексанян-Петрович, Козачук), 25:46. 7:0 Шиманський (Козачук), 27:03. 8:0 Полищук (Чернишенко), 42:16. 9:0 Чернишенко (Алексанян-Петрович, Грицких), 48:47. 9:1 Шапіро (Овчинников, Шахов), 54:40.

«Кременчук»: Власенко (Петленко); Грицьких - Роганов, Козачук - Боєвих, Горлушко - Савицький, Наливайко; Чернишенко - Красильніков - Бойков, Алексанян-Петрович - Шах - Рубан, Шиманський - Гриценко - Кривошапкін, Поліщук.

«Вовки»: Гордюшин (Кожевников); Лучников - Бугаєв, Привалихин - Забулонов, Сорока - Луценко; Шахов - Овчинников - Шапіро, Черемнов - Омельченко - Боронило, Паламаренко - Носко - Бобков



Господарі з першої хвилини обрушили шквал атак на ворота суперника, про це повідомляє прес-служба клубу "Кременчук". Цікаво, що перший небезпечний момент зробив Іоанн Роганов, що відзначає в цей день своє 19-річчя. Захисник підключився до атаки і кинув, але воротар Микита Гордюшин відбив шайбу.


Відкрив рахунок в матчі Єгор Шах на 3-й хвилині, отримавши відмінний пас на п'ятак з-за воріт від Сергія Алексанян-Петровича. Через дві хвилини Антон Бойков завершив красиву комбінацію партнерів і подвоїв рахунок. За чотири хвилини до сирени Тимур Гриценко в один дотик після прострілу відправляє шайбу у сітку воріт і робить рахунок 3:0. «Вовки» «огризались» в стартовому періоді, але надійно грав у воротах Віталій Власенко.


У другому періоді на 23-й хвилині Антон Бойков увійшов в зону, обіграв захисника на замаху і оформив дубль. Через дві хвилини зробив дубль і Тимур Гриценко - форвард добив шайбу у ворота і тим зняв практично питання про переможцю матчу, адже на тало горіли 5:0. Але кременчужани на цьому не заспокоїлися, і на радість вболівальників закинули ще дві шайби до другої перерви. Спочатку Єгор Шах виявився перед воротами Гордюшина, і в дотик відправив ігровий снаряд за спину воротарю - третій дубль у кременчужан за гру! А потім Артем Шиманський не став нічого вигадувати, увійшов в зону і точно кинув у ближній кут. Після сьомої пропущеної шайби відбулася заміна голкіпера у «Вовків» - на лід вийшов Артем Кожевников.


Воротаря, який вийшов у «Вовків» пробив в заключному періоді - Богдан Поліщук відправив шайбу між щитків Кожевникова. На екваторі двадцятихвилинки Дмитро Чернишенко в буквальному сенсі об'їхав Владислава Приваліхіна, і пробив в кут воріт - Кожевников був безсилий. 9:0. Але «Вовки» змогли все-таки розмочити ворота господарів - Соломон Шапіро вийшов один з Віталієм Власенком, і рикошетом від стійки шайба влетіла у ворота - 9:1. 


Сейв головой голкыпера «Вовків» Артема Кожевникова 



Ця перемога стала найбільшою «Кременчука» в нинішньому сезоні.


Головний тренер ХК «Кременчук» Олександр Савицький:

- Хлопці старалися, грали сьогодні нормально. Настільки, наскільки дозволяв суперник. У нас ще були хороші моменти. Грали, в цілому, непогано, створювали моменти, відчували себе розкуто, і, в принципі, я задоволений грою.

- Чи можна сказати, що команду «прорвало» на забиті голи?

- Скажімо так, що хлопці скучили по голам, і тому нас сьогодні «прорвало».

- Що скажете про наступну гру проти «Левів»?

- Ми будемо до неї готується з повною відповідальністю і самовіддачею, в звичайному режимі.


Турнірна таблиця

 


31 січня о 19.00 "Кременчук" на виїзді зіграє з "Галицькими Левами". 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: ХК "Кременчук" Джерело відео: УХЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх