З Полтавщини на Луганщину тепер легше дістатися

24.01.2018, 13:46 Переглядів: 3 717

 

Через Полтавську область курсуватиме потяг Хмельницький - Лисичанськ

З 1 лютого поїзд №138 Хмельницький – Лисичанськ зі станції Київ-Пасажирський відправлятиметься о 23:12 (замість 22:45) та прибуватиме до Лисичанська о 13:45 (замість 12:40).


Зворотно зі станції Лисичанськ поїзд відправлятиметься о 16:50 (замість 13:45) та прибуватиме до Києва о 06:30 (замість 04:05).

Окрім того, до складу поїзда буде включено вагон категорії «Люкс».


Він проїжджає відразу декілька станцій в Полтавській області: Гребінка, Лубни, Ромодан, Миргород, Гоголеве, Решетилівка, Полтава-Київська.


Як повідомив в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгеній Кравцов на своїй сторінці в Facebook, графік руху змінють на прохання  Луганщини:


- Відзначу, що ПАТ «Укрзалізниця» наполегливо працює в напрямку вдосконалення пасажирського сполучення між містами Донбасу. З 10 грудня 2017 року, завдяки початку щоденного курсування поїзда №45/46 Ужгород – Лисичанськ, Луганська область отримала пряме сполучення із Закарпаттям, Львівщиною, а також із Рівненською та Житомирською областями.


Більш того, у грудні минулого року розпочав курсування поїзд №1/2 Івано-Франківськ – Костянтинівка, який забезпечив швидке та зручне сполучення Костянтинівки, Дружківки, Краматорська, Слов’янська, Лиману зі Львовом та Івано-Франківськом.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх