Новорічні дива трапляються: зі Спецсервісу забрали жовтого пса

31.12.2017, 11:01 Переглядів: 4 999

 

Завжди вірте у диво і створюйте його самі:) 

Напередодні Нового року дива трапляються і ця історія символу нового року - жовтого пса тому підтвердження. 


На початку листопада стурбована дівчина шукала хоч когось хто зміг допомогти собаці, яка лежала на вулиці Мічуріна. Собачка була в жахливому стані: худа, на голові рана, око випало... видовище жахливе.


 


Робітники Спецсервісу одразу забрали собаку до себе. Юрій Георгійович під наркозом вправив око і зашив. Собачка по тихеньку оговталася.

 


Видно, що Мося собака домашня, тому не наважилися відпустити її назад на вулицю. Довго Мося шукала люблячу родину і тут під кінець року відбувся парад собак. 



До Мусі на парада підійшла сімейна пара, яка довго приглядалася до собаки, довго наважувалася і в перед день нового року забрали пса у люблячу родину. 


- В прошлую субботу в нашем городе проходил костюмированный парад собак. К моей рыженькой подошла семейная пара, достаточная зрелая. Фоткали ее, женщина и обнимала, и плакала- так пёська в душу ей запала, советовались. Но не забрали, потому что собака- это ответственность, это на всю жизнь. На следующий день нашли мой номер, позвонили, пришли всей семьей знакомиться- опять не взяли, квартира однушка, собачка крупновата, кот в квартире имеется. В общем, названивали они всю неделю, расспрашивали, узнавали, приходили. А сегодня пришли и удочерили рыжика, чтобы любить, кормить и никогда не обижать! Вот такой новогодний подарок им, рыжику и мне, - поділилася Таня Грекул. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх