«Перевізник-зима»: правоохоронці перевіряють кременчуцькі маршрутки

16.12.2017, 15:18 Переглядів: 3 534

 

Перевіряли стан гуми, справності обігріву скла та салону, зберігання транспорту за місцем їх стоянки, проведення передрейсового технічного контролю та щозмінного медичного огляду водіїв

Триває комплексна перевірка маршруток Кременчука в рамках заходів «Перевізник-зима». Вони спрямовані на дотримання перевізниками вимог Правил дорожнього руху та Правил перевезення пасажирів. За даними правоохоронців, перевірка триває з 17 листопада до 17 грудня. 


Під час перевірки пасажироперевізників Кременчука особлива увага приділяється підготовці транспорту до використання в осінньо-зимовий період, зокрема перевіряють: стан гуми, справності обігріву скла та салону, зберігання транспорту за місцем їх стоянки, проведення передрейсового технічного контролю та щозмінного медичного огляду водіїв.


Патрульні перевірили 711 одиниць транспортних засобів, які задіяні для перевезення пасажирів. 29 автобусів виявлено з технічними несправностями (гальмівна система, освітлювальні прилади, невідповідність шин, встановлено додаткові місця, несправний аварійний вихід та інші). Також, зафіксовано 206 порушень Правил дорожнього руху водіями маршрутних транспортних засобів.

Теги: маршрутки
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх