Футзал повернувся до Кременчука: «Геологія» прийняла «Orange»

11.12.2017, 11:30 Переглядів: 7 461

Кременчуцька команда на останній хвилині втратила перемогу

9 грудня в СК «Політехнік» у Другій лізі з футзалу стартувала кременчуцька команда «Геологія». У першому історичному матчі «Геологія» зіграла результативну нічию з дніпровським «Orange» - 4:4.

 

«Геологія» - «Orange» - 4:4
Голи: Лапа 3, 20, Данилейко 28, 37 - Беденок 1, Цимбал 19, Крупін 34 (авт.) Колодинський 39

Арбітри: Ярослав Опришко (Кременчук), Ігор Дудинов (Дніпро)
Інспектор: Сергій Тулепов

«Геологія»: Прихожий, Ноженко, Остапець, Данилейко, Крупин, Лапа, Смірнов, Лавский, Валеєв, Ларченко, Шинбак, Голубенко, Новіков. Тренер: Єгеній Данилейко.

«Orange»: Шальнєв, Євтушенко, Цимбал, Беденок, Колодинський, Гармаш, Авдеєнко, Завгородний, Петренко, Сластунов. Тренер: Михайло Беляєв

 

 

У складі "Геології" в першому таймі дублем відзначився Сергій Лапа, а в другому дубль на свій рахунок записав граючий тренер команди - Євген Данилейко. Можливість забити у другому таймі мав і Дмитро Лавский, але йому завадила поперечина.


«Геології» трохи не пощастило в кінцівці поєдинку. Спочатку гол у свої ворота забив Максим Крупин (3:3). Згодом Євген Данилейко зробив рахунок 4:3, але в самій кінцівці Євген заробив 6 фол для своєї команди і був призначений 10-метровий удар у ворота «Геології», який не зміг парирувати голкіпер Сергій Прихожий.

 

 

 

- Команда створена трохи понад рік тому. Ми є переможцями Чемпіонату Кременчука з футзалу - 2017, Energy cup – 2017, Кубка пам’яті О.М. Бабаєва та низки інших змагань. Клуб зупинив свій вибір на змаганнях серед клубів Другої ліги у зв’язку з географічним принципом. Це дозволяє приїжджати на матчі без ночівлі та у той самий день повертатися додому. «Геологія» вперше бере участь у Другій лізі. Хотілося б, щоб поєдинки першості відбувалися вихідними і глядачі приходили на трибуни, - цитує сайт Кременчук футбольний керівника СК «Геологія» Олексія Матвійця.

 

Наступний матч «Геологія» зіграє 13 грудня на виїзді з «Шевченківським краєм» (Черкаська область).


 

На фото: Верхній ряд з права наліво: 18 Данил Лузін, 10 Максим Остапець, 11 Андрій Шинбак, 12 Віталій Ноженко, 1 Сергій Прихожий, 9 Дмитро Лавский, 30 Дмитро Міхеєв

Нижній ряд: 4 Євгеній Ларченко, 5 Кирил Смірнов, 8 Максим Крупин, 7 Едвін Валяєв, 6 Євгеній Данилейко (граючий тренер), 20 Сергій Лапа. Також в команді 24 Ярослав Голубенко, 22 Андрій Новіков

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Галина Криворучко, СК "Геоогія" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Теги: Геологія
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх