Кременчуцьким АТОвцям компенсують придбання житла та оплатять навчання

8.11.2017, 13:34 Переглядів: 2 320

З міського бюджету двом кременчужанам АТОвцям оплатять навчання та компенсують придбання житла бійцю з інвалідністю

Двоє учасників АТО отримають кошти з міського бюджету на навчання у вищих навчальних закладах міста. Про це повідомляє прес-служба мерії.

 

Члени комісії розглянули заяви двох учасників антитерористичної операції, які навчаються у вищих навчальних закладах Кременчука – Кременчуцькому національному університеті ім. М. Остроградського та Кременчуцького інституту вищого навчального закладу «Університет імені Альфреда Нобеля». Прийнято рішення компенсувати їм витрати на навчання за рахунок коштів міського бюджету. Сума компенсації складає від 4 тис. грн. до 4,6 тис. грн.

 
Також учаснику АТО, інваліду війни ІІ групи виділять грошову компенсацію на придбання житла.

 

Рішення напередодні прийняла комісія щодо розгляду заяв членів сімей загиблих та осіб з інвалідністю про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення, яку очолює заступник міського голови Ольга Усанова.

 

Учасник бойових дій Юрій Крамаренко має статус інваліда війни ІІ групи і потребує поліпшення умов проживання. Він з 2014 року до січня 2015 року брав участь в АТО у складі батальйону міліції особливого призначення «Азов», з січня 2015 року проходив службу у добровольчому батальйоні «ОУН». Під час виконання бойового завдання поблизу с. Піски Донецької області отримав контузію.

 

Комісія прийняла рішення виділити йому грошову компенсацію у сумі 680 тис. грн. Ця компенсація надається виключно на придбання житла та виплати, що пов’язані з його придбанням.

 

За інформацією департаменту соціального захисту населення та питань АТО, Кременчуку виділено з державного бюджету кошти на виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України близько 1,3 млн. грн.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх