Після сенсаційної поразки «Кременю», гравців «Геліосу» перевірили на детекторі брехні

31.08.2017, 12:30 Переглядів: 3 579

Клуб з'ясовував причини домашньої поразки «сонячних»

Футбольний клуб «Геліос» після поразки від МФК «Кремінь» проводить внутрішнє розслідування. Про це повідомляє прес-служба харківського клубу «Геліос».

 

Керівництво клубу ініціювало внутрішній розгляд, щоб зрозуміти: правдиві чи ні розмови про нібито невипадковість програшу команди на своєму полі «Кременю». При бесідах з футболістами керівництво залучило поліграф (детектор брехні).

 

У результаті перевірки жодному гравцю не можна пред'явити претензії щодо забезпечення поразки «Геліоса». Відсутність навіть натяків на будь-яку змову переконали керівництво клубу та тренерський штаб команди в тому, що всі розмови та докори - це не більше ніж плітки.

 

- Зараз не час вдаватися до причини їх появи. Ми, футбольний клуб «Геліос», далекі від думки, що певному колу осіб вигідна нездорова ситуація навколо нашого колективу. Прихильники теорії змов, як відомо, не мають нічого спільного з «червоно-чорними» кольорами нашого клубу. Виходячи з цього, нам лише залишається пов'язати появу пліток з простою заздрістю з боку недоброзичливців. Від поразок, часом - навіть дуже образливих, не застрахований ніхто, - йдеться у повідомленні на офіційному сайті.

 

Нагадаємо, що єдиний гол капітана «Кременя» Ігоря Тимченка приніс команді перемогу над лідером чемпіонату у Першій лізі.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх