Масова стрілянина під Кременчуком: ніхто не постраждав

2.08.2017, 11:05 Переглядів: 5 886

Масова стрілянина під Кременчуком: ніхто не постраждав

Підрозділи територіальної оборони п’яти військкоматів Полтавщини провели навчальні стрільби в рамках «Єдиного стрілецького дня»

На вихідних резервісти під Кременчуком вдосконалювали свої навички у володінні стрілецькою зброєю. Навчальні стрільби провели підрозділи територіальної оборони 5 військкоматів: Козельщинського, Глобинського, Кобеляцького районних та Кременчуцького і Горішньоплавнівського об’єднаних міських військових комісаріатів.

 

Масова стрілянина під Кременчуком: ніхто не постраждав

 

Резервісти виконували навчальні вправи зі стрільби з автомата АК-74 та пістолета ПМ, а також займалися елементами тактичної підготовки. На заняття прибули кілька сотень чоловіків віком до 60 років. Дехто з них раніше вже брав участь у проведенні антитерористичній операції на Донбасі, проте навіть вони розуміють необхідність постійно підтримувати рівень вогневої підготовки та вдосконалювати навички ведення вогню зі стрілецької зброї. Заняття з резервістами проводили високопрофесійні інструктори, які ділилися своїм досвідом ведення бойових дій в зоні АТО.

 

Масова стрілянина під Кременчуком: ніхто не постраждав

 

Як зауважив старший керівник стрільб, заступник Військового комісара Козельщинського РВК майор Ігор Турчин, усі бійці підрозділів територіальної оборони проявили високий рівень дисциплінованості та продемонстрували гарні результати у виконанні стрілецьких вправ. За його словами, у разі загострення ситуації саме ці резервісти візьмуть під охорону та оборону свої міста і райони, та будуть займатися знищенням розвідувально-диверсійної групи противника.

 

Кременчуцький військкомат допоміг в організації навчально-тренувального збору. Крім підрозділів, які проходили навчання, тренувалися 14 АТОвців. Вони провели своєрідну стрілецьку реабілітацію.

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх