Футболісти «Кременя» поступаються «Нафтовик-Укрнафті»

22.07.2017, 19:47 Переглядів: 5 299

Футболісти «Кременя» поступаються «Нафтовик-Укрнафті»

На стадіоні "Кремінь-Арена" відбувся перший домашній матч у Першій лізі

22 липня футбольний клуб "Кремінь" вдома втрачає очки у матчі з "Нафтовик-Укрнафта". Наші футболісти знову втрачають перемогу у другому таймі. Матч завершився з рахунком 0-2.

 

У цьому матчі до "синьо-білих" приєднався нападник Влад Авраменко. Вихованець потавської "Ворскли" виступав як у Полтаві, так і спробував свої сили у Дніпрі. Молоде відкриття 2013 року відзначався не лише хет-триками, а й покером у матчі з київським "Арсеналом".

 

Футболісти «Кременя» поступаються «Нафтовик-Укрнафті»

 

На жаль, через травму гру пропустив досвідчений лідер кременчужан Влад Піскун.

 

До речі, команду покинув нападник Єгор Іванов. 

 

Давно такого ажіотажу не бачив стадіон "Кремінь-Арена", за годину до матчу трибуни почали заповнюватися вболівальниками. Якщо раніше за 10-15 хв до матчу кременчужани тільки доходили до стадіону, то сьогодні вільних місць майже не залишалося на трибунах. Всі чекали свята. Старше покоління ще пам'ятає "Кремінь" у Першій лізі, коли 18 років назад команда грала ще на стадіоні "Політехнік", то для молодшого покоління це щось нове.

 

"Кремінь" у міжсезоння покинуло багато гравців, а нові не встигають зігратися, от і перед матчем стало відомо, що до команди приєднався Влад Авраменко. Команді необхідний час зігратися, а його з насиченим графіком майже немає.

 

Проблеми як у реалізації моментів так і в захисті показала гра з "Нафтовиком-Укрнафтою". 

 

 

«Кремінь» з перших хвилин пішов в атаку, але м’яч у наших гравців не йшов, то Степанчук пробив вище воріт, то Тимченко не зміг замкнути передачу, то Боровський при виконанні штрафного пробив у «стінку». Гості теж не відсиджувалися в обороні. Скакун обійшовши захисників і воротаря пробив у пусті ворота, але Ентіну вдалося винести м’яч вже з лінії воріт.

 

Після перерви прийшов і перший гол у ворота «Кременя». Цюцюра з метрів п’яти п’ятою переправив м’яч у ворота суперника. Перевагу закріпив Боярцев, замкнувши подачу з кутового - 0:2. "Кремінь" впрше з серпня 2015 року не зміг забити у рідних стінах, серія обірвалася на 28 матчі.

 

"Кремінь" - "Нафтовик-Укрнафта" (Охтирка) - 0:2 (0:0)

Голи: Цюцюра 48, Бояринцев 64

"Кремінь": Онопко, Ченбай, Квачов, Янаков (Бичков 79), Горват, Тимченко (Авраменко 67), Степанчук (Олійник 75), Боровський (Тєртишний 63), Богданов, Ентін, Прошенко (Саркісян 56). Запасні: А.Олійник, Кравчук. Головний тренер: Сергій Ященко

"Нафтовик-Укрнафта": Данкович, Циколія, Антюх (Корж 90+1), Власюк, Зайчук, Передистий, Кателін, Цюцюра, Скакун (Суханов 76), Білик, Бояринцев. В.о. головного тренера Володимир Книш

Попередження: Кателін 32, Зайчук 57. 

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко:

- «Нафтовик-Укрнафта» добротна команда, з підібраними кваліфікованими спеціалістами, які підготовлені як у фізичному так і тактичному плані. Тим паче команда у Першій лізі грає не один рік. На даний момент нам важко боротися з такими командами. Кожного року нам приходиться формувати команду з новими гравцями. Вважаю закономірним, що команда суперника перемогла. Перший тайм ми ще за рахунок бажання, функціональної підготовки зіграли та мали моменти. У другому таймі трохи втомилися. Робота з м’ячем та мислення трохи інше й досвідчені футболісти суперника нас переграли. М’яч у ворота не залітає – забиває суперник.

 

 

В.о. головного тренера «Нафтовик-Укрнафта» Володимир Книш:
- У нас практично нова команда 10 гравців покинули клуб. Дуже важливо перемогти першу гру в такому складі, якщо у домашній грі не дуже пощастило з реалізацією. А найголовніший фактор, що нам необхідно було перемогти не суперника, а самих себе. При таких погодних умовах необхідно проявляти характер: дуже спекотно, специфічне поле. Перша ліга це все-таки показник українського футболу, де грають одні українці, 18 команд і вони всі рівні. Ось такий у нас футбол і його необхідно любити таким яким він є, адже команда яка йде на першому місці може програти тому, хто займає останні місця в турнірній таблиці. Вважаю, що у всіх рівні умови, тому самовіддача у кожному матчі на високому рівні.

 

 

Результати 2 туру

"Рух" - "Гірник-Спорт" - 2:3

"Кремінь" - "Нафтовик-Укрнафта" - 0:2

"Оболонь-Бровар" - "Черкаський Дніпро" - 1:0

"Миколаїв" - "Арсенал" - 2:3

"Інгулець" - "Жемчужина" - 1:0

"Геліос" - "Авангард" - 3:1

"Волинь" - "Балкани" - 0:0

"Полтава" - "Десна" - 2:1

"Колос" - "Суми" - 1:1

 

Турнірна таблиця Першої ліги

Футболісти «Кременя» поступаються «Нафтовик-Укрнафті»

 

Анонс 3 туру, 30.07

"Гірник-Спорт" - "Колос"

"Десна" - "Рух"

"Балкани" - "Полтава"

"Авангард" - "Волинь"

"Жемчужина" - "Геліос"

"Арсенал" - "Інгулець"

"Черкаський Дніпро" - "Миколаїв"

"Нафтовик-Укрнафта" - "Оболонь-Бровар"

"Суми" - "Кремінь"

 

30 липня "Кремінь" зіграє з "Сумами" на виїзді. 

 

P.S. До уваги вболівальників, вхід на стадіон "Кремінь-Арена" БЕЗКОШТОВНИЙ, інформація про 50 грн стосується лише "Черкаського Дніпра". Цифри були наведені, щоб ви могли краще орієнтуватися в ціновій політиці клубів. Керівництво "Кременя" на свій страх і ризик вирішили, щоб вболівальники Кременчука безкоштовно відвідували матчі

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх