Хто з кременчужан працюватиме на «неповний робочий час»

19.07.2017, 11:02 Переглядів: 6 967

Хто з кременчужан працюватиме на «неповний робочий час»

Та у кого про це має бути позначка у звітності

Про те, хто з кременчужан працює на «неповний робочий час» інформує прес-служба Кременчуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області.

 

Відповідно до наказу Міністерства фінансів України № 441 від 11.04.2016 р. «Про внесення змін до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», позначка «неповний робочий час» при заповненні звітності встановлюється, якщо особа працює:

  • неповний робочий день (тобто зменшення тривалості щоденної роботи на зумовлену кількість годин);
  • неповний робочий тиждень (зберігається нормальна тривалість робочого дня, але зменшується кількість робочих днів на тиждень);
  • поєднання неповного робочого дня і неповного робочого тижня (наприклад, тривалість робочого дня 5 годин при 4 робочих днях на тиждень).

Якщо у звіті про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування одній застрахованій особі нараховується одночасно заробітна плата, відпускні, лікарняні або сума різниці між мінімальною та фактично нарахованою заробітною платою, ознака «неповного робочого часу» та позначка про наявність трудової книжки мають бути зазначені по кожному типу нарахування.


За консультаціями з питань заповнення таблиць, звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування звертайтеся до Кременчуцького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Полтавської області (м. Кременчук, вул. Велика набережна, 9; тел. 75-81-37 та 75-81-49).

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: iskysstvoetiketa
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх