Кременчуцький боксер завоював «бронзу» на турнірі в Росії

13.06.2017, 09:33 Переглядів: 2 954

Кременчуцький боксер завоював «бронзу» на турнірі в Росії
Турнір у Хабаровську має неофіційний статус малого чемпіонату Європи

Вихованець СК “Легіон” Віталій Покуляк завоював бронзу на міжнародному турнірі в Росії. Як розповіли на прес-конференції спортивного клубу “Легіон” турнір у Хабаровську має неофіційний статус малого чемпіонату Європи.

 

Змагання пройшли наприкінці травня. Участь брали збірні команди з 21 країни: Азербайджан, Таджикистан, Вірменія, Афганістан, Білорусь, Бельгія, Угорщина, Швеція, Казахстан, Киргизія, Китай, Латвія, Молдова, Монголія, Польща, Узбекистан, Естонія.

 

- Віталій молодий спортсмен, зараз поки боксує у віковій категорії до 22 років. У цьому році у нього був перший старт на чемпіонаті Європи в Румунії, там він став 5-м поступившись спортсмену, який у підсумку став чемпіоном. На турнірі в Росії Віталій боксував перший бій з китайцем, а у півфіналі поступився росіянину. Бій був рівний, але для супер тяжу Віталій ще “сирий”. Йому ще треба час, щоб спокійно перейти в дорослу категорію, - зауважив тренер спортсмена Михайло Мельник.

 

Ще один вихованець Артем Усик завоював срібло на міжнародному турнірі класу «А». Кременчуцький боксер у ваговій категорії 91 кг поступився у фіналі олімпійському чемпіону.

 

- Турнір високого рівня, багато спортсменів олімпійського рівня, Щоб таких суперників перемагати треба бути на голову вище, - підсумував Артем Усик.

 

 

Нагадаємо, на прес-конференції СК "Легіон" тренер з дзюдо Василь Волошин розповів, що кременчуцька дзюдоїстка Єлизавета Каланіна посідає 16 місце у світовому рейтингу. 

 

 

Кременчуцький боксер завоював «бронзу» на турнірі в Росії

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Кремечуцька міська рада, сторінка Віталія Покуляка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх