Реконструкція льодової арени «Айсберг» у Кременчуці йде повним ходом

10.06.2017, 08:01 Переглядів: 6 248

Реконструкція льодової арени «Айсберг» у Кременчуці йде повним ходом

Ремонтні роботи планують завершити до старту чемпіонату

Хокейний клуб «Кременчук» перед стартом нового сезону оновлює свою домашню арену. За інформацією сайту xsport.ua на льодовій арені планують підняти дах льодової арени, для того, щоб збільшити кількість вболівальницьких місць на трибунах. Також хочуть додати нові віп-ложі, а також удосконалити місця для телекамер, які будуть транслювати домашні матчі команди.

 

Ремонтні роботи планують завершити до осені. При цьому, проведення домашнього передсезонного турніру Відкритий кубок Кременчука залишається під питанням.

 

Нагадаємо, у зв'язку з віковими обмеженнями у новому сезоні чемпіонату розташування ХК "Кременчук" покине більша частина гравців. Перед стартом чемпіонату перед тренерським штабом "Кременчука" постає проблема в кадровому голоді. З 28 гравців клуб може розраховувати лише на 8 гравців.

 

 

Щодо самої реконструкції домашньої арени "Кременчука" не все так легко було з наданням дозволу. Як раніше писав Телеграф, мешканці прилеглих будинків через розширення льодової арени перекривали київську трасу, протестуючи проти будівництва. Після цього міська влада тимчасово зупинила рішення на розширення спортивного комплексу до врегулювання спору між забудовником і мешканцями. Рік назад конфлікт мешканців вул. Київської та адміністрації льодової арени «Айсберг» закінчився підписання Меморандуму між сторонами.


- У суботу з 8.30 я проводив нараду з жителями вул. Київської. Обговорення йшло настільки активно, що приходили співробітники Нацгвардії дізнатися, чи все у нас добре, - розповів тоді віце-мер Дмитро Кравченко. - Оскільки в кабінеті консенсус досягнутий не був, то ми всі поїхали до «Айсбергу». Вимірювали територію рулеткою, відповідав на запитання мешканців. Виявилося, що багато хто з них надумані. Наприклад, жителі були впевнені, що вирубають багато дерев. У підсумку, в 12.30 всі потиснули один одному руки й підписали Меморандум.

 

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх