День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook

23.05.2017, 16:45 Переглядів: 4 657

День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook

Парня на фото зовут Барак

21 травня Олександр Вілкул на своїй сторінці у Facebook започаткував нову раптівку - політик виклав фото з магазину з підписом:

 

«Зашел в маленький магазин в своем родном Кривом Роге. Купил хлеб, кефир и сырки. Стараюсь не делать покупки в больших сетях, потому что заработок пойдет на яхты и самолеты их владельцев. А заработок малого бизнеса пойдет на оплату кружков детям и жизнь городов.»

 

На фото він не лише з хлібом і сирками, але і з симпатичною дівчиною. Особливо користувачів соцмереж повеселив підпис: «Девушку зовут Дарья». Хто така дівчинка Даринка - невідомо.

 

22 травня на його допис зреагував Геннадій Корбан, який і додав до властого фото хеш-тег #Сырок_Хлеб_и_Кефир та підпис: «Девушка на фото, моя сестра - Виктория»

 

І понеслась:

 

 

Крім постів, Facebook просто майорить фотожабами про "День сирка". Зібрали для вас найкрутіші:

 

День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook

День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook День сирка: #Сырок_Хлеб_и_Кефир - нова кумедна раптівка у Facebook

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: Экономические известия, facebook.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх