Футбольний клуб «Кремінь» оскаржуватиме рішення судді

22.05.2017, 18:30 Переглядів: 4 371

Футбольний клуб «Кремінь» оскаржуватиме рішення судді

Кременчуцький футбольний клуб звернеться щодо сумнівних рішень судді Олександра Солов'яна

Футбольний клуб “Кремінь” оскаржуватиме рішення судді Олександра Солов'яна у домашньому матчі з “Балканами”. За словами директора клубу “Кремінь” Андрія Недяка, зараз збирають матеріал щоб подати протест на рішення арбітра. У майбутньому клуб не хоче, щоб Олександр Солов'ян обслуговував матчі “Кременя”.

 

 

- Це не перші спірні рішення, які приймає Олександр Солов'ян. На початку чемпіонату у матчі з “Жемчужиною” суддя написав у рапорті, що з боку вболівальників у бокового суддю полетіла бляшанка. Суд спочатку нас хотів оштрафувати на 100 тисяч грн, потім зменшив до 50. Остаточним рішенням нас не оштрафували з відстрочкою до 1 серпня за умови, що з боку вболівальників дане не повториться, інакше нас оштрафують, - зауважив Андрій Недяк.

 

 

Згідно з регламентом протест розглядає Адміністрація ПФЛ не пізніше семи діб від дати отримання всіх документів по суті справи та грошового внеску в сумі 2500 грн. Зазначимо, що якщо адміністрація задовольнить протест, обов’язковий грошовий внесок повертається клубу.

 

Нагадаємо, що арбітр не зарахував чистий гол Левана Кошадзе, вказав на положення позагрою, хоча на повторі чітко видно, що Леван не був в офсайді.


Футбольний клуб «Кремінь» оскаржуватиме рішення судді


Щодо допуску стадіону “Кремінь-Арена” до ігор у Першій лізі Андрій Недяк повідомив “Телеграф”, що перевірка з ПФЛ та ФФУ повинна була бути завтра (23 травня).

 

 

- Представники ПФЛ та ФФУ повинні були завітати завтра, але мер у відрядженні, тому перенесли зустріч на невизначений термін. Адже їм потрібні гарантії міської влади щодо будівництва стадіону, - додав директор “Кременя”.

 

Стадіон “Кредмаш” зараз на стадії проектування.


- Гроші на проектування стадіону вже перерахували харківській фірмі. Через кілька місяців повинно бути готовим, але це краще уточнити у місцевої влади, - зауважив Андрій Недяк.

 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх