Федерація футболу перевірить поле «Кременя» на можливість гри у першій лізі

2.04.2017, 09:24 Переглядів: 3 295

Федерація футболу перевірить поле «Кременя» на можливість гри у першій лізі

Ревізія з представників ФФУ та ПФЛ завітає до Кременчука найближчим часом

Футбольна команда «Кремінь» на сьогодні займає лідируючі позиції у другій лізі. Перед клубом постає питання з інфраструктурою, адже згідно з регламентом команді не дозволяється грати на полі зі штучним покриттям. Як повідомив в ефірі «Лтави» голова Федерації футболу Кременчука та директор МФК «Кремінь» Андрій Недяк, до міста завітають представники ФФУ та ПФЛ з перевіркою стану стадіону.

 


- Протягом місяця з Федерації футболу телефонували люди, які безпосередньо займаються безпекою та інфраструктурою стадіонів. Вони завірили, що після потепління приїдуть до Кременчука два представники ФФУ та президент ПФЛ, щоб подивляться поле. За попередньою інформацією, вони нададуть дозвіл хоча б на рік пограти на штучному полі, щоб ми покращили свою інфраструктуру, - зазначив Андрій Недяк.


За його словами, необхідне вольове рішення керівництва, щоб надати дозвіл командам грати на полі зі штучним покриттям більше ніж на рік.


- Ми тренуємося і працюємо на стадіоні «Кремінь-Арені» ім. Олега Бабаєва зі штучним покриттям. Це не заважає проводити нам тренування двічі вдень, - зауважив голова Федерації футболу Кременчука. – Необхідно ПФЛ та Федерації приймати вольове рішення, щоб команди мали змогу грати на стадіонах зі штучним покриттям. Тим паче поля нового покоління якісніші та кращі, й дають змогу гравцям грати. Навіть коли приїжджало «Динамо» чи луганська «Зоря» на кубкові ігри, вони навпаки подякували нам, обіграли нас і поїхали.

 

Нагадаємо, зараз йде проектування стадіону «Кредмаш».



- МФК «Кремінь» є замовниками проектування. Зараз збираємо для проектної групи документи, які відправимо до Харкова. Ця проектна група займалася будівництвом стадіону «Кремінь-Арена». Проектування триватиме протягом 2-3 місяців. А далі розпочнеться будівництво стадіону в кілька етапів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх