«Кремінь» у матчі з «Суднобудівником» оформлює вихід у першу лігу

17.05.2017, 17:07 Переглядів: 4 472

«Кремінь» у матчі з «Суднобудівником» оформлює вихід у першу лігу

За три тури до закінчення чемпіонату "Кремінь" закріпився на третьому місці

17 травня футбольний клуб "Кремінь" у матчі з миколаївським "Суднобудівником" оформлює вихід у першу лігу. Матч завершився з рахунком 7:0 на користь “синьо-білих”. На стадіоні Центральний у Миколаєві два роки тому “Кремінь” боровся у матчах плей-офф з “Миколаєвим” за вихід у першу лігу. На виїзді тоді Кремінь зіграв у нічию, а вдома мінімально програв. Але цього разу миколаївський стадіон став фартовим для нашої команди.

 

 

У цьому матчі тренерський штаб “Кременя” не зміг розраховувати на капітана Ігоря Тимченка, який отримав травму перед домашнім матчем. “Суднобудівник” виходив на матч майже без лавки запасних, троє гравців відбувають дискваліфікацію, а на заміні лише один голкіпер.

 

 

Вже на першій хвилині матчу бомбардир “Кременя” Артем Козлов відкрив рахунок. За хвилину після стандарту рахунок подвоїв Сергій Степанчук. “Синьо-білі” продовжили тиск і це дало свої результати. Максим Богданов та Єгор Іванов збільшили рахунок до 4:0 на користь “Кременя”. Гра після чотирьох голів трохи заспокоїлась.

 

У другому таймі “Кремінь” навіть не думав зупинятися. В одному з моментів гравці “Суднобудівника” сфолили на Єгорі Іванові, арбітр вказав на “точку”. Пробивати одинадцятиметровий реалізував Артем Козлов - 5:0. Дмитро Тєртишний, який вийшов на заміну, в падінні головою збільшив рахунок - 6:0. Богдан Скоцький мав можливість відзначитися, але боковий арбітр вказав на офсайд. Останню крапку у матчі поставив Артем Козлов, оформивши хет-трик - 7:0.

 

За три тури до закінчення чемпіонату "Кремінь" закріпився на третьому місці й забезпечив собі вихід у першу лігу. Навіть у разі програшу в останніх трьох матчах кременчужани все одно залишаться на третьому місці.

 

«Кремінь» у матчі з «Суднобудівником» оформлює вихід у першу лігу

 

Суднобудівник - Кремінь - 0:7 (0:4)

Голи: Козлов 1', Степанчук 3',  Богданов 12', Іванов 15', Козлов 50 п, Тєртишний 60' ,Козлов 86'

Суднобудівник: Дмитроченко, Швець С., Швець Б., Невкритий, Мячин, Горінов, Таркановський, Носов, Андрієвський, Котов, Запорожець. Запасні: Жуков. Головний тренер: Денніс Люкенс

Кремінь: Онопко, Бичков, Кравчук, Ентін, Горват (Лісовий, 46), Піскун, Богданов, Кошадзе (Тєртишний, 46), Степанчук, Козлов, Іванов (Скоцький, 59). Запасні: Лєнчінков, Бобров, Москалик. Головний тренер: Сергій Ященко

 

Головний тренер "Кременя" Сергій Ященко після матчу зазначив, що гравці виконали всі настанови тренерського штабу.

- Навіть за результатами видно, що все вийшло. Не зменшуючи достойність наших гравців є проблеми у Суднобудівника. Тим не менш хлопці налаштувались на цю гру, не залежно від того на якому місці в турнірній таблиці знаходиться суперник. Адже з такими командами важко грати, вони борються за виживання, а нам потрібно вирішувати свої завдання. Хлопці молодці зробили все що можна.

- Що з Ігорем Тимченком?
- Ігор тоді перед домашньою грою сказав, що з власних відчуттів відчуває дискомфорт у задній поверхні. УЗ повинно показати чи у нього надрив м'язу чи просто перенапруження.

Капітан повідомив "Телеграфу", що приступив до тренувань.

- Начебто нічого серйозного. Завтра приступлю до тренувань, і там буде видно, як нога себе буде вести. Сподіваюся, що зможу зіграти у неділю, але не хочу загадувати, - повідомив Ігор Тимченко.

 

Турнірна таблиця

«Кремінь» у матчі з «Суднобудівником» оформлює вихід у першу лігу

 

Резуьтати 31 туру, 17-18 травня

«Реал Фарма» - «Мир» - 1:0

«Інгулець-2» - «Нива» - 0:0

«Арсенал-Київщина» - «Рух» - 0:2

«Тепловик-Прикарпаття» - «Поділля» - 2:1

«Енергія» - «Кристал» - +:-

«Суднобудівник» - «Кремінь» - 0:7

«Іллічівець-2» - «Жемчужина» - 0:2

«Балкани» - «Нікополь» - 1:0

 

21 травня о 15.00 "Кремінь" вдома прийме "Балкани" з Одещини.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх