Як голкіперу «Кременя» пробила у ворота директор рідної школи №1

15.05.2017, 16:02 Переглядів: 5 110

Як голкіперу «Кременя» пробила у ворота директор рідної школи №1

Футболісти “Кременя” зібрали малечу на майстер-клас в рамках “Зіркових уроків футболу”

Футболісти й керівництво футбольного клубу “Кремінь” запросили учнів школи №1 на стадіон “Кремінь”. Для малечі футболісти провели майстер-клас у рамках “Зіркових уроків футболу”. Даний захід у Кременчуці проходить другий рік поспіль, минулого року гравці зустрівся з учнями гімназії №5. П'ятірка гравців зазнала змін, замість Романа Пасічніченка з дітьми займався Максим Богданов. Нагадаємо, минулого року з учнями 5 гімназії спілкувалися: Ігор Тимченко, Роман Пасічніченко, Андрій Олійник, Владислав Піскун та Сергій Степанчук.

 

 

 

Заступник директора МФК "Кремінь" Вадим Маньковський подякував школярам за цікавість до футболу та вручив подарунки.

 

- Відносини клубу “Кремінь” зі школою №1 майже родинні. Багато юних футболістів займаються у школі. Ми знаємо, що ви переживаєте за нашу першу команду, а також дитячі команди, які змагаються на чемпіонаті ДЮФЛ, а ми у свою чергу переживаємо за вас. Футбол це не тільки вид спорту №1, а й орієнтир у житті. Не кожен стане професійним футболістом, хоча до цього треба прагнути. Головне, що футбол допоможе стати частиною нашого суспільства, патріотом своєї країни. Грайте у футбол та займайтесь спортом.

 

Перед уроком з учнями школи, яких прийшло близько 200, провели вікторину на знання футболістів “Кременя”. Далі футболісти повели з вихованцями школи “Кременя” розминку та пограли у футбол. Юні футболісти встигають поєднувати навчання у школі №1 та заняття футболом. Під керівництвом досвідченого тренера Олександра Зозулі п'ятикласники вийшли до фіналу турніру “Шкіряний м’яч”.

 

 

Усі охочі мали змогу пробити пенальті Андрію Олійнику. Серед тих, хто пробив одинадцятиметровий була і директор школи №1 Людмила Яшина. Вона розповіла, що Андрій у школі жив футболом.

 

- Як усі хлопчаки був бешкетником, але коли необхідна відповідальність - серйозним. Андрій просто жив футболом, це є його стихія, - додала Людмила Яшина.

 

Як голкіперу «Кременя» пробила у ворота директор рідної школи №1

 

Андрій Олійник тільки з 10 класу навчався у 1 школі, але спогади про шкільні роки лише хороші.

 

- Одна з дівчат пробила без шансів у дев'ятку, навіть якщо б захотів не зміг дістати. Все, що в мене летіло намагався відбивати. Ось коли підійшла директор пробивати... навіть якщо в мене летіло, треба пропускати, - сміється Андрій.

 

Як голкіперу «Кременя» пробила у ворота директор рідної школи №1

 

За його словами у гравців “Кременя” є домовленість з тренерами дитячої школи про спільні тренування.

 

- З Вардкесовичем (тренер Сергій Муродян - ред.) домовилися спільно проводити тренування. Якраз у нас починається тренування, а у них закінчується. Тому пару наших хлопців будуть раніше приходити на тренування, щоб з ними позайматися. Адже у хлопців одразу починають “горіти очі” й емоцій на тиждень вперед.

 

Як голкіперу «Кременя» пробила у ворота директор рідної школи №1

 

Півзахисник Максим Богданов розповів, що у його дитинстві таких уроків не було.

 

- В дитинстві у нас скромніше було, займались на гальці та глині, але це було максимальне задоволення. На футбол я потрапив коли навчався у другому класі. До нас завітав тренер Юрій Окул і запросив на тренування. Я сам захотів піти на футбол. Батьки були в шоці коли дізнались, що ввечері у мене перше тренування, - поділився Максим. - Молодь повинна рости та займатися спортом, а не сидіти вдома перед комп'ютером. Побільше дітей на вулиці, як це раніше було. Спорт - це в першу чергу здоров'я. Я вважаю що таких заходів повинно бути якомога більше.

 

Як голкіперу «Кременя» пробила у ворота директор рідної школи №1

 

Дітлахи після уроку були втомленими, але щасливими. Ярослав і Даня зізналися, що серед їх улюблених футболістів: Леван Кошадзе, Артем Козлов та Сергій Степанчук.

 

- Такі уроки потрібні, щоб розвивати свої знання у футболі, силу та мислення. Нам дуже сподобалося, було дуже весело грати з такими гравцями “Кременя”. Це було приємно і незабутньо. Коли у нас співпадає тренування ми з ними ми разом граємо, навіть автографи брали, - в унісон відповіли хлопці.

Фото: Олександр Попенко
Автор: Альона Душенко Фото: Олександр Попенко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх