МФК «Кремінь» втрачає очки з «Арсенал-Київщиною»

22.04.2017, 18:55 Переглядів: 3 833

Кременчуцька команда пропускає на останніх хвилинах

22 квітня футбольний клуб «Кремінь» зіграв внічию з «Арсенал-Київщиною». Після важливої психологічної перемоги з “Інгульцем-2” підопічні Сергія Ященка мали можливість скоротити відставання від лідерів.


Статистика говорила на користь Кременя, гості з Білої Церкви, ще не разу не перемагали Кремінь у Кременчуці, а забити не могли чотири роки поспіль. Тим паче у гостей тривала без виграшна серія - дев’ять матчів. Але недооцінка суперника внесла свої корективи.

 

Перед матчем вболівальники привітали легенду кременчуцького футболу Віктора Береста з 75-річчям, яке він відсвяткував напередодні 17 квітня. Віктор Берест грав на позиції захисника у «Дніпрі» (назва «Кременя» у 60-х роках – ред.). Саме під його керівництвом заграв відроджений «Кремінь» у 1986 році.

 

Кремінь - Арсенал-Київщина -1:1 (1:0)

Голи: Лісовий 1' - Авдалян 85'

Кремінь: Онопко, Бичков, Москалик, Ентін, Богданов, Лісовий (Піскун, 66), Тєртишний, Кошадзе, Степанчук (Скоцький, 66), Козлов, Тимченко (Іванов, 74). Запасні: Олійник, Бобров, Кравчук. Головний тренер: Сергій Ященко

Арсенал-Київщина: Шкарбан, Омоко, Багінський, Швець, Тименко, Гутиря, Авдалян (Патрик, 90+3), Бреус (Зоря, 80), Пасечнюк, Гуральський (Ващенко, 67), Горбаченко. Запасні: Желізко, Пилиповець, Нагорний, Сьомка. Головний тренер: Андрій Ущаповський

Цей матч пропустили Олександр Горват («Кремінь») та Владлен Шкуратько («Арсенал-Київщина»)

 


Сам же матч «синьо-білих» дав чергову порцію для роздумів тренерському штабу кременчужан. Вже на першій хвилині Авдалян зіграв на випередження на підіграв собі рукою. Максим Лісовий зі стандарту навісив у штрафний майданчик, м’яч відскочив від поля прямо у ворота – 1:0.
Далі м’яч не йшов у ворота суперника. То Кошадзе з вигідної позиції пробити не зміг, то Тимченко пробив повз ворота. На 14 хвилині м’яч все-таки побував у сітці воріт білоцерківців. Тєртишний пробив метрів з 15, але рефері зафіксував офсайд. Єдине на що спромігся «Арсенал-Київщина» - прострелити кілька разів з дальньої дистанції, але повз ворота.


У другому таймі «синьо-білі» продовжили невдалий штурм воріт суперника, на що гості відповідали контратаками. За п’ять хвилин до закінчення основного часу Кремінь отримав покарання за нереалізовані моменти. Авдалян зі штрафного пробив стінку Кременя, м’яч зрикошетив зі штанги та влетів у ворота – 1:1.

 


На фото Богдан Бичков після матчу підстрибуючи покидає поле. За словами тренера травма у Богдана не дуже серйоозна, до наступної гри повинен відновитися

 

Головний тренер «Арсенал-Київщина» Андрій Ущаповський після матчу зазначив:
- Нашу гру можна поділити на дві частини. Не все виходило, те про що ми домовлялися з гравцями на перед ігровій установці. Пропущений м’яч зі стандарту на першій хвилині став шоком для команди. Не розібралися воротар та захисники. Будемо дивитися і розбиратися чому так вийшло. Було багато передач у наш штрафний майданчик, отже не догравали повністю наші крайні захисники. У перерві внесли корективи, щоб гравці грали жорсткіше, гостріше та йшли вперед. Логічним завершенням стало, що зі стандарту ми відіграли м’яч та здобули очко.
Тренер додав, що Ігор Жабченко, який до нового року тренував «Гірник-Спорт» Горішні Плавні зараз консультує білоцерківську команду.

 

Головний тренер «Кременя» Сергій Ященко:
- Хочу вибачитися перед вболівальниками за таку гру нашої команди. Все-таки ми не достукалися до футболістів. Ми їх попереджали, що з цією командою буде дуже серйозна гра, щоб вони не дивилися на турнірну таблицю. Видно не зрозуміли хлопці, що необхідно зіграти на максимумі, як зіграли з «Інгульцем-2». Ми провалили гру і як наслідок – гол. Суперник мав ще моменти, а ми свої моменти не реалізували. Так не повинно продовжуватися.

Ми не маємо права грати з такими перепадами. То покажемо гру, то провал. Робимо грубі помилки на рівному місці. Той самий пропущений гол - взяли й відвернулися. Відвернулися, м'яч пролетів, потрапив у штангу й забили нам гол. Чого відвернулися? Така гра це просто сором й ганьба.

 

У перерві головний тренер студентської збірної України Анатолій Бузник зазначив, що серед гравців «Кременя» придивилися кандидата у збірну, який можливо зіграє на Всесвітній універсіаді.
- Серед «Кременя» приглянули Артема Козлова. Не дарма він забив 14 м’ячів, жодне з яких не забито з пенальті, а з гри. Я отримав характеристики від його тренера. Переглянули його гру. Він справляє досить хороше враження, тому подивимося ще кілька ігор та будемо приймати рішення, - додав Анатолій Бузник.

За його словами, на початку червня відбудуться збори збірної, де буде сформована команда, яка поїде на універсіаду. Самі змагання відбудуться 16 серпня.


Результати 26 туру
«Металург» - «Реал Фарма» - 1:4
«Кремінь» - «Арсенал-Київщина» - 1:1
«Жемчужина» - «Інгулець-2» - 2:0
«Кристал » - «Нива» - -:+
«Мир» - «Рух» - 0:0
«Суднобудівник» - «Іллічівець-2» -1:0
«Нікополь» - «Тепловик-Прикарпаття» - 2:1
«Балкани» - «Енергія» - 2:4

 

Турнірна таблиця


Анонс 27 туру, 28-30 квітня
«Тепловик-Прикарпаття» - «Кремінь»
«Реал Фарма» - «Нікополь»
«Металург» - «Енергія»
«Рух» - «Поділля»
«Нива» - «Мир»
«Інгулець-2 » - «Кристал»
«Арсенал-Київщина» - «Жемчужина»
«Іллічівець-2» - «Балкани»

 

28 квітня о 18.00 Кремінь зіграє з командою з Івано-Франківська. Підопічні Сергія Ященка спробують не лише закріпитися за третє місце у турнірній таблиці, а й поборотися за лідируючи позиції з Жемчужиною та Рухом. 

 

P.S. Після виїзної гри гравці "Кременя" проведуть зірковий урок футболу у школі №1 (яка знаходиться поруч зі стадіоном). Другий рік поспіль кременчуцька команда приєднується до Всеукраїнської акції «Зіркові уроки футболу». Як минулого року Ігор Тимченко, Роман Пасічніченко, Андрій Олійник, Владислав Піскун та Сергій Степанчук зіграли з дітьми читайте у матеріалі Телеграфу. 

 

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: МФК "Кремінь" Джерело відео: Kremen TV - ПФЛ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх