«Суддя міг зіграти вирішальну роль у бою Бріедіса та Хука», - боксер з Кременчука Сергій Радченко

3.04.2017, 14:32 Переглядів: 2 544

«Суддя міг зіграти вирішальну роль у бою Бріедіса та Хука», - боксер з Кременчука Сергій Радченко

Латвійський боксер Бріедіс став чемпіоном світу за двома версіями, здолавши Марко Хука

Латвійський боксер Майріс Бріедіс завоював вакантний титул чемпіона світу за версією WBC в першій важкій вазі, перемігши німця Марко Хука одноголосним рішенням суддів. Брієдіс також відібрав у Хука титул чемпіона світу за версією IBO.

 

 

Новий чемпіон не знає поразок: у 22 боях на професійному рингу. Майріс здобув 22 перемоги, в тому числі 18 - нокаутом. Він завоював чемпіонський титул за найпрестижнішою в професійному боксі версією WBC, який раніше належав Тоні Белью, який націлився на чемпіонський пояс в суперважкій ваговій категорії. Для колишнього тепер чемпіона Хука ця поразка стала четвертою в кар'єрі. При цьому він здобув 40 перемог (27 з них - нокаутом) і один поєдинок завершив внічию.

 

 

- Цікавий та напружений бій вийшов. Хвилювався за Майріса, як за себе. Навіть пульс пришвидшувався. За моїми підрахунками 1, 7, 8 та 9 раунди, спірні такі раунди, може десь Хук виграв, може нічия. Всі інші раунди були за Бріедісом. Звичайно хвилювання були до останнього моменту. Адже коли боксуєш на території суперника часто буває, що суддійство незрозуміло як рахує очки й присуджує перемогу. Було видно як рефері не робить зауважень Хуку, навіть в тих моментах коли Марко засовує голову під Майріса. У цих моментах суддя робив зауваження Бріедісу за те ніби він його хапає. Добре, що Майріс виграв та став новим чемпіоном як я і припускав. Від усього серця вітаю Майріса з перемогою, - зазначив боксер-професіонал з Кременчука Сергій Радченко.

 

За словами кремнчужанина, зараз цікаво подивитися бій Дмитра Кудряшова з Оланреваджу Дуродолой, який відбудеться 20 травня.

- Дмитро візьме реванш за програний бій, який відбувся у 2015 році. При цьому, це буде матч-реванш, так званий “елюмінатор”. Це означає, що той, хто переможе боксуватиме з Бріедісом.

 

Зазначимо, що на прес-конференцію Хук прибув з численними гематомами на обличчі й повністю визнав свою поразку. Бріедіс на прес-конференцію не з'явився. Боксера одразу після бою доставили до лікарні. У нього підозрюють перелом десятого ребра з лівого боку. Травму Майріс отримав на останніх секундах заключного, дванадцятого, раунду.

 

«Суддя міг зіграти вирішальну роль у бою Бріедіса та Хука», - боксер з Кременчука Сергій Радченко

Автор: Альона Душенко Джерело фото: delfi.lv Джерело відео: TIME 4 SPORT
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх