Кременчуцький хокеїст розповів про те, як знявся у фільмі

30.01.2017, 12:01 Переглядів: 2 403

Кременчуцький хокеїст розповів про те, як знявся у фільмі

Захисник з Білорусі Олександр Дегтярьов зіграв в епізоді фільму "Сліди апостолів"

Хокеїст «Кременчука» Олександр Дегтярьов знявся у фільмі "Сліди апостолів". Білоруський захисник розповів «Телеграфу», що зйомки відбулися у Білорусі.

- Я лише знявся у масовці. На білорусько-російський проект шукали людей для масовки. І так вийшло, що потрапив на кастинг. Мені дуже сподобалося. У перший день важкувато було. Знімали сцени зранку до вечора. Здорово приміряти на собі костюм 40-х років. Незвична атмосфера: старі будинки, машини, люди з минулого. Таке відчуття, що перенісся у часі, - розповів хокеїст “Кременчука” Олександр Дегтярьов.

Про фільм: За чутками, у підземеллях Нісвіжського замку заховані золоті статуї Дванадцяти Святих Апостолів, якими володів найбагатший рід Радзивіллів. У період Третього рейху сімейна реліквія стає об'єктом пошуків та боротьби радянської та німецької розвідок, членів окультних спільнот та мисливців за скарбами. Таємниці родового маєтку відкривається знову, коли студентка Алевтина знайомиться з дивним незнайомцем.

 

Кременчуцький хокеїст розповів про те, як знявся у фільмі

23-річний Олександр Дегтярьов вихованець гродненського хокею. Грав у Вищій лізі Білорусі за «Хімволокно-2» (Могильов) і «Неман-2» (Гродно). В Екстралізі в сезоні-2013/14 захищав кольори ХК «Вітебськ», а 2014/15 - ХК «Могильов». Олександра викликали на збори збірної Білорусі U-18, але на Чемпіонат світу потрапити йому так і не вдалося. З дитинства хокеїст вболіває за “Пітсбург”, а в КХЛ за СКА.

- В НХЛ вболіваю за "Пітсбург", в КХЛ - за СКА. Якщо говорити про конкретних спортсменів, то подобаються Євген Малкін, Сідні Кросбі й безперечно Олександр Овечкін. Я не розумію як йому вдається закидати такі дивовижні шайби, - додав хокеїст.

До Кременчука Олександра запросив Віталій Андрейків.

- Я їздив на літні збори до Польщі, де познайомився з Віталієм Андрейківим. У Польщі в мене не склалося, і Віталій запропонував спробувати себе у Кременчуці. Він зателефонував тренерам, вони подивилися статистику і взяли мене в команду. У Кременчуці є вся інфраструктура, щоб хокей існував і розвивався. У нас завдання - стати чемпіонами України. В Україні хокей розвивається з кожним роком все більше і більше. Навіть у порівнянні з чемпіонатом Білорусі український хокей крокує вперед неймовірними кроками.

- Чи були пропозиції зіграти за збірну України?


- Пропозицій не було. Думаю залюбки погоджусь, якщо надійде.

- Олександре, що ти думаєш щодо варіанту об’єднання чемпіонатів України та Білорусі?


- Круто. Думаю, що чемпіонати лише з цього виграють. Хотів би пограти в такому чемпіонаті.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх