Четверо мужчин в Кременчуге среди бела дня выбивали ногами двери в пункт обмена валют

9.07.2016, 18:00 Переглядів: 7 019

Четверо мужчин в Кременчуге среди бела дня выбивали ногами двери в пункт обмена валют

Когда приехали патрульные полицейские, мужчины показали им разрешение суда на обыск и «корочки»

4 мужчин посреди бела дня выбивали ногами двери в пункт обмена валют, который расположен на первом этаже ТЦ «Мега». Как оказалось позже, у них есть разрешение суда. Прибывшим на место патрульным полицейским мужчины показали свои документы, после чего наряд удалился. Жалобу на своей странице в фейсбук опубликовала кременчужанка Марина Попова.

 

- Скарга на дії працівників правоохоронних органів. Все є на камерах відеонагляду! 07.07.2016 року о 12.30 підїхала до ТЦ "Мега" авто Ланос ВІ 2004 ВТ в якому знаходились 4 чоловіків, які були вдягнені в спортивний одяг, джинси, кеди, та сорочки на випуск (мабуть їхали на відпочинок, а вирішили заскочити) і зупинилися біля центрального входу. Через 30 хвилин вони зайшли на 1й поверх ТЦ "Мега" та почали вибивати ногами двері пункту обміну валют. У ТЦ було багато відвідувачів, орендарів, продавців, дітей, вагітні жінки та черговий ТЦ. Почалася паніка, жінки прохали не робити цього, зупинитись, почали плакати, продавці та покупці були в шоці і всі почали негайно викликати поліцію та натискати кнопки виклику служби охорони. На всі наші прохання, чоловіки не реагували та продовжували свою справу. Жінці стало погано з сердцем, надали швидку допомогу. Коли приїхала поліція і не один наряд!!!! Тому що, викликали всі оточуючи!! Вони їм показали рішення суду на право перевірки на обшук. Поліція записала дані та поїхала. В нас у оточуючих декілька питань: Чому не було попереджено оточуючим, що це обшук... "ось наші посвідчення, не хвилюйтесь". Дівчині касиру не предявлені документи, а саме посвідчення особи, тільки вимагали голосно "Видчини!!!!", не надали часу ознайомитись з рішенням суду, не дали часу викликати директора та адвоката... Чому не попередили адміністрацію ТЦ "Мега" та чергового. З роботи зірвано з міста патрулі поліції та потрачене пальне поліції. Чому такий одяг у слідчих??? Чому свідки (понятые) приїзджають на одному авто зі слідчими, чому взагалі в нас таке досі ставлення до оточуючих??? Я особисто спілкувалась з чоловиками, вимушена зазначити, ніякої тактовності, поваги... вони ж праві, бо є "корочка" та рішення суду, а Ви всі тут хочь зі страху повмирайте!! Ми йдемо до Європи великими кроками! Дуже сумно!!!, - написала Марина в своем гневном посте.

 

На данное заявление кременчужанки отреагировал редставитель полицейского ведомства Полтавщины Юрий Сулаев.

 

- Мне сообщили, что полиция Кременчуга не проводила там мероприятий. Скорее всего, это представители другого ведомства, - прокомментировал он в фейсбуке.

 

Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх