Кременчуцькі ветерани – володарі Кубка України з футзалу 2015

29.12.2015, 17:00 Переглядів: 8 343

Футболісти наступного року виступатимуть у першості Європи

Для ветеранів Кременчука у віковій категорії 55+ з футзалу 2015 став переможним. У квітні наша команда виграла першість України. Боротьба була настільки напружена, що переможці, як у півфіналі, так і у фіналі, визначилися лише у серіях пенальті. Кращими гравцями стали: Павло Паюров, Сергій Шаманський, Юрій Негода, Анатолій Матяш, Валерій Стеценко.

 

Восени у Решетилівці кременчуцькі ветерани виграли першість Полтавської області з футзалу. А у грудні в Сумах стали володарями Кубка України.

У фіналі Кубка брали участь команди: «Колос» (Кременчуцький район), Динамо (Суми), «Союз» (Донецьк), «Шапіто» (Київ) і п'ятикратний чемпіон - «Ніколь» (Суми).

 

У вирішальному матчі в дуже напруженій боротьбі «Ніколь» програла нашим ветеранам з рахунком 3:4. А у фіналі «Колос» заслужено переміг київський «Шапіто» з рахунком 3:1. Кращими гравцями на цьому турнірі, із врученням пам'ятних призів, були визнані Павло Паюров та Анатолій Матяш. Також слід відзначити хорошу гру Сергія Шаманського, Юрія Негоди, Геннадія Коби, Валерія Стеценка.

 

Цією перемогою ветерани Кременчука вибороли право на участь у першості Європи з футзалу серед ветеранів 55+.

 

Такому успіху команда, в першу чергу, зобов'язана організатору і головному граючому тренеру – Андрію Горячковському. У свої 67 років він демонструє хорошу фізичну форму і жагу до перемоги. Це унікальна людина. І не випадково він є почесним громадянином Кременчуцького району.

 

Фінансову підтримку команді надали Анатолій Веселовський, Анатолій Малагловець та Станіслав Русанов.

 

Тепер перед ветеранами 55+ стоїть завдання повторити успіх ветеранів Полтавської області в категорії 45+, які виграли в цьому році першість Європи, що проходила у Франції в Ніцці.

 

Верхній ряд зліва направо: Вадим Педан, Геннадій Коба, Сергій Шаманський, Юрій Негода, Валерій Стеценко 

Нижній ряд: Микола Кавелін, Павло Паюров, Андрій Горячковський, Анатолій Матяш, Анатолій Веселовський. А також в команді Іван Коваленко та Анатолій Малагловець

Теги: футбол
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх