Українські отамани поступилися росіянам у WSB

22.02.2015, 09:43 Переглядів: 3 331

Українські отамани поступилися росіянам у WSB

При односторонньому суддівстві «Українським отаманам» так і не вдалося виграти жодного бою в принциповому протистоянні з «Командою Росії»

21-22 лютого «Українські отамани» в рамках шостого туру групового раунду Всесвітньої серії боксу (WSB) зустрічалися у Волгограді з «Командою боксерів Росії».

 

У першому поєдинку вечора киргизький легіонер українців Азат Усеналіев в категорії до 52 кг боксував з Василем Вєткіним. Перші два раунди активніше провів захопив центр рингу росіянин. Проте потім Усеналіев перехопив ініціативу і завдяки постійним потраплянням правою в голову виграв третій і четвертий раунди. У вирішальній трихвилинці Вєткін кинувся вперед, однак більшість його атак представник «Отаманів» провалював і пробивав назустріч. Незважаючи на це судді роздільним рішенням віддали росіянину перемогу в п'ятому раунді і поєдинку в цілому. Господарі повели 1:0.

 

У вазі до 60 кг Павло Іщенко на рівних провів три стартові раунди проти Адлана Абдурашидова. Незважаючи на це в суддівських записках лідерство впевнено захопив трохи перевершував українця у фізичній потужності суперник. Іщенко спробував в двох, раундах, що залишилися, вирвати перемогу нокаутом, але Абдурашид більшість атак нашого боксера провалював і виграв одноголосним рішенням суддів.

 

Загальну перемогу в матчі росіяни собі гарантували в категорії до 69 кг, де Раджаб Бутаєв домінував у поєдинку проти Олега Зубенко. Росіянин на кожен удар українця відповідав кількома своїми, чергуючи попадання по корпусу з аперкотами та боковими. У підсумку він виграв всі п'ять раундів і приніс «Команді боксерів Росії» 3 очки в турнірну таблицю.

В «Українських отаманів» залишався шанс в разі перемоги в двох, що залишилися боях відвезти з Волгограда хоча б один заліковий бал. Полтавець Олександр Хижняк у вазі до 81 кг впевнено розпочав поєдинок проти Павла Сілягіна, йшов постійно вперед, вкладався в удари і виграв перший раунд. Проте потім росіянин розірвав дистанцію і не дозволив українцю боксувати в його улюбленою силовій манері. Сілягін завдавав більше ударів і вийшов вперед. Один з суддів дає повну перевагу Хижняку 49-46, два інших - мінімальну перевагу росіянину 48-47. Роздільним рішенням суддів виграв росіянин.

 

Таким чином, поєдинок українського суперважкоатлета Ігоря Шевадзуцкого проти Максима Бабаніна вже не мав ніякого значення. Він завершився перемогою росіянина одноголосним рішенням суддів.

 

«Українські отамани» поступилися 0:5, але залишилися з 13 очками на другому місці в турнірній таблиці. У росіян стало 12 пунктів. У відрив у групі A пішли «Кубинські приборкувачі», які виграли у «Британських левових сердець» 4:1 і набрали 18 балів.

 

Наступний бій 27 лютого «Українські отамани» проведуть проти «Кубинських приборкувачів».

Автор: Альона Душенко
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх