В кременчугском детском саду № 64 провели благотворительную ярмарку

11.10.2014, 11:00 Переглядів: 3 267

В кременчугском детском саду № 64 провели благотворительную ярмарку

Сотрудники и воспитанники заведения уже не первый раз принимают участие в подобных акциях

В Кременчуге на этой неделе в детском саду № 64 прошла благотворительная ярмарка. Все собранные средства переданы на нужды военным в зоне АТО. Маленькие воспитанники вместе с родителями испекли много сладостей, сделали поделки и выставили их на продажу. Вместе с начинающими художниками, свои картины выставил и кременчугский художник Сергей Брилев, дочь которого воспитывается в этом садике. Он также рассказал, что одну из его картин купили. Но не признался за сколько.

 

- Приятно когда проводят такие акции. Тем более, садик уже не первый раз принимает участие в подобных мероприятиях. Раньше детки рисовали открытки солдатам. Ну, как детки, … родители, скорее. Я тогда конечно «отрывался»! – рассказывает Сергей.

 

На своей странице в соцсетях художник поделился впечатлениями от проведенной акции:

 

«Хочу сказати, що відчув сьогодні неймовірний заряд енергії патріотизму! Благодійний осінній ярмарок в дитячому садку реально був дуже приємною несподіванкою! Я був дуже радий (взагалі все патріотичне і благодійне вважаю за честь!!!) приймати участь в цьому заході, метою якого був збір коштів для наших героїв на сході. Хлопцям потрібна вся допомога, яку зможуть надати волонтери, патріоти та небайдужі люди. Так, саме вони, а не заможні олігархи та політики-бізнесмени надають наразі реально більше допомоги! Як бджоли, ці ідеологи сучасності з'єднують мости допомоги по всій Рідній Неньці! Ось саме тому сьогодні, на благодійному ярмарку, я відчув ЦЕ! Сподіваюсь, такі заходи будуть прикладом для інших навчальних закладів в Кременчуці. Чим більше буде небайдужих городян - тим більше коштів для наших героїв! Початок є, продовження, а далі буде ще... Слава Україні! Кременчук - це Україна!»

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх