В Крюкові побудують нову ТЕЦ

8.10.2014, 15:00 Переглядів: 3 127

У середині жовтня очікується приїзд в Кременчук делегації інвесторів

В Крюкові побудують нову ТЕЦ - у середині жовтня очікується приїзд в Кременчук делегації інвесторів.

 

Про це заявив кандидат у народні депутати по Кременчуцькому 146 виборчому округу Олег Попенко.

 

Враховуючі майже постійні проблеми из постачанням гарячої води на Правобережжі Кременчука, будівництво нової ТЕЦ конче необхідне у Крюкові, - говорить Олег Попенко. Вже у середині жовтня очікується приїзд в Кременчук делегації інвесторів для проведення переговорів из керівництвом міста та ПАТ “Крюківський вагонобудівній завод”.

 

“Я радий, що мені вдалося організувати цю зустріч”, - говорить Олег Попенко.

 

“Нас очікує серйозна зима – не виключені перебої з електропостачанням, гарячим водпостачанням и навіть опаленням, у разі як температура повітря впаде нижче -25. Про це вже відкрито говорять не лише експерти, а й представники влади. І, якщо найближчим часом не буде розроблено програми енергозбереження, зокрема, термореконструкції будинків, доведеться платити за опалення величезні суми грошей. Крім того, необхідні пільгові програми підтримки незаможних, пенсіонерів, учасників АТО”, - зауважив Олег Попенко.

 

 

“Мною вже розроблена програма енергозбереження для Кременчука. Я готовий представити мешканцям міста якнайшвидше”, - заявив кандидат у народні депутати Олег Попенко.

 

Довідкова інформація:

 

 

Олег Попенко – сучасний, динамічний кандидат, самовисуванець. Олег поділяє цінності європейської інтеграції, патріотичного виховання, енергетичної незалежності Кременчука та України. Слоган кампанії: «Олег Попенко. 100%». Символ кампанії - жовта зірка.

 

Кампанія «100%» - це інформаційно-просвітницька інформаційна кампанія кандидата. Головним посланням кандидата є «РОДИНА. ЕНЕРГІЯ. ЄВРОПА». Команда – це молоді освічені люди, що поділяють цінності та ідеї європейського шляху розвитку України, підвищення толерантності та терпимості у суспільстві, динамічних реформ.

 

 

Презентація кампанії відбудеться 10 жовтня в ТРК «ЄВРОПА» з 18 до 20 години. Для отримання запрошення зверніться до офісу кандидата.

 

Якщо ви маєте одну, дві, три години вільного часу на день/тиждень офіс кандидата запрошує Вас стати активістом та волонтером моєї кампанії «100%».Якщо ви бажаєте підтримати нашу кампанію - візьміть жовту зірку і почіпить її у себе в офісі, магазині, абтомобілі чи одязі. Отримати свою жовту зірку ви можете в штабі офісу. Зателефонуйте нам і оберіть одну з 10 зірок нашої кампанії (наліпки, плакати, великі зірки). Зверніться до нашого офісу якщо маєте свої ідеї до програми "100%" та кампанії "Жовта зірка".

 

В Крюкові побудують нову ТЕЦ

 

Контактна інформація:

Олег Попенко

Кандидат в народні депутати по 146

виборчому округу

Телефон: (068) 699 79 76

 

Електронна пошта: eu4ukr@gmail.com

Гаряча лінія: (068) 699 80 27

Блог: www.olegpopenko.blogspot.com

Сайт: www.eu4ukr.wix.com/olegpopenko

 

ДЖЕРЕЛО: Прес-служба кандидата в народні депутати Олега Попенко, округ № 146

 

Політична реклама

Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх