Елегантний британець МG відтепер у Кременчуці

9.11.2013, 09:00 Переглядів: 6 272

Елегантний британець МG відтепер у Кременчуці

Вибір місцевих автолюбителів розширився: новий салон «Автодом Кременчук» пропонує шість моделей авто MG. Стильний дизайн, надійний рівень безпеки, демократична ціна при високій якості – ось що відрізняє цей бренд

Нещодавно на Молодіжному урочисто відкрили новий автосалон «Автодом Кременчук», де представлені 6 моделей відомого та вивіреного часом британського бренду Morris Garages. На сьогодні це весь модельний ряд, який імпортуєтся в Україну.

 

У просторому шоу-румі салону відчувалося пожвавлення: потенційні клієнти з неабиякою цікавістю роздивлялися автівки, які до цього часу ще не були представлені у Кременчуці. Привітні менеджери розповідали про переваги бренду, відзначаючи високу якість, в основі якої – 89-річний досвід створення авто.

 

Для МG характерні сучасний та стильний дизайн – і зовні, й інтер‘єру салона; високий рівень безпеки та багатство комплектації на рівні авто високого класу й при цьому - розумна ціна (від 112 900 грн.).

- Ми налаштовані оптимістично й дуже амбіційно. Плани дуже великі. У своєму сегменті, тобто у класиці, автомобіль виглядає дуже гідно. Тому ми сподіваємося, що кременчужани його оцінять, - зазначає В‘ячеслав Бадагов, засновник ТОВ "Автодом Кременчук" - офіційного дилера з продажу та обслуговування автомобілів МG у Кременчуці, особисто демонструючи клієнтам новенькі блискучі авто.

У салоні дуже приємна атмосфера: багато світла, що дозволяє побачити машини в усій красі; великий екран для телепрезентацій та перегляду кліпів; зручні дивани та крісла, є можливість випити чашку чаю чи кави, оформлюючи покупку.

- Я прагну, щоб усім нашим клієнтам було зручно та комфортно, щоб вони отримували задоволення, відвідуючи салон, спілкуючись з професійним персоналом, аби приїжджали, купували автомобілі. Є можливість тест-драйву всіх моделей. Ми орієнтовані на високі стандарти обслуговування, - підкреслює Вікторія Левочко, генеральний директор компанії дилера.

За словами Анни Суровець, бренд-менеджера дистриб‘юторської компанії МG, лише за кілька років автомобілі легендарного британського бренду MG встигли здобути популярність серед українських споживачів. Так, за останні 9 місяців 2013 року було реалізовано близько 800 автомобілів MG. Зростання продажів MG в Україні вражає і складає 165%, порівняно з аналогічним періодом минулого року. Європейська якість, конкурентні ціни, сучасний дизайн і постійне розширення модельного ряду – головні фактори зростання продажів автомобілів MG.


- Безумовно, зростаюча популярність британського бренду багато у чому зумовлена активним розширенням дилерської мережі. Відтепер, з відкриттям монобрендового автоцентру MG «Автодом Кременчук», мешканці Кременчука матимуть можливість ближче познайомитись з легендарним британським брендом і обрати для себе якісні та стильні автомобілі, - зазначає Анна Суровець.

Модельний ряд MG

MG 350 – технологічний автомобіль з високим рівнем комфорту і по-справжньому демократичний за ціною.

MG 550 – це шляхетний вигляд і відмінна динаміка, успадкована від англійських предків. Усе це поєднується з сучасним рівнем комфорту і безпеки.

MG 6 Hatchback – зразок елегантності, практичності та зручності. Ексклюзивна форма кузова fastback, властива раніше виключно автомобілям класу «преміум»

MG 6 Sedan – це нова класика: аристократичні традиції, поєднані з ефектним дизайном, серед яких оригінальна передня оптика у формі крил.

MG 3 Cross – міський кросовер з потужним двигуном. Для активних молодих людей, які люблять моду, швидкість та рух.

MG 5 – автомобіль, в якому втілені сміливі дизайнерські рішення і найкращі досягнення британських фахівців автомобілебудування.

Оригінальний дизайн фар та кузова роблять образ автомобіля сміливим, швидким та зухвалим.

ТОВ «Автодом Кременчук» - офіційний дилер MG у Кременчуці. Адреса автосалону: просп. 50- річчя Жовтня, 1-Г.

На правах реклами

Автор: ermakova
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх