Сучасний подарунок – до Дня знань

3.09.2013, 17:12 Переглядів: 4 676

Сучасний подарунок – до Дня знань
Всеукраїнський благодійний фонд «Джерело Дніпра» презентував школі №1 мультимедійну дошку

День знань - завжди хвилююче свято, іменинниками на якому почуваються першокласники. Квіти, посмішки, очікування нового досвіду і розчулені батьки, бабусі, дідусі, котрі радіють за малечу та згадують свій перший дзвоник.

 

У школі №1 цьогоріч три класи першачків. Цей заклад один із найстаріших у місті: у 2014-му він відзначатиме 100-річчя. Тобто нинішні одинадцятикласники стануть випускниками ювілейного року, зазначила під час урочистої лінійки директор школи № 1 Людмила Яшина. Вона побажала учням успіхів у новому навчальному році та подякувала всім, хто вже зараз прославляє навчальний заклад. А пишатися є чим: 22 переможці міських олімпіад, 2 переможці обласного рівня Малої академії наук, спортивний клас, який готує зміну футболістам команди «Кремінь».


Шкільна програма йде в ногу з часом – цьогоріч інформатику почнуть вивчати вже з 2 класу. Дуже корисним подарунком для кабінету інформатики школи №1 стали мультимедійна дошка та ноутбук від Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра». Турбота про підростаюче покоління – один із основних напрямів роботи Фонду, який вже традиційно кожного року до Дня знань презентує одній зі шкіл міста корисні новинки: техніку або меблі.

Директор школи Людмила Яшина та учні під час лінійки щиро подякували меценатам та особисто Почесному Президенту фонду Володимиру Матицину за розуміння потреб сучасної освіти. Як виявилося, учні знають багато проектів, які проводить Фонд спільно з ГО «Рідне місто»: це й конкурс «Мій клас», і чемпіонат міста з футболу серед шкільних команд, і акція «Георгіївська стрічка».


- Ми дуже вдячні Володимиру Митрофановичу за увагу та чудовий подарунок для школярів. Мультимедійна дошка – колосальна допомога у вивченні інформатики, - зазначила Людмила Яшина.


Депутат міськради Юрій Гриценко, керівник ГО «Рідне місто», розповів про нову спільну акцію з «Джерелом Дніпра» - конкурс «Мій вчитель». Щоб взяти участь у ньому, треба надіслати твір про свого педагога. Переконайте інших, що він – кращий із кращих. Визначення переможців відбудеться до Дня вчителя. На них чекають подарунки та дипломи від Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра».

Кращих педагогів визначать в номінаціях:
1. «Мій класний – першокласний!» – кращий класний керівник.
2. «Мій улюблений викладач» – кращий вчитель-фахівець.
3. «Мій перший учитель» – кращий вчитель початкових класів.
4. «Учитель-ентузіаст» – класний керівник, який є лідером і в професії, й у громадському житті.

На розповіді про вчителів чекають у ГО «Рідне місто» та в газеті «Кременчуцька панорама», телефон для довідок: 79-22-62.

На правах реклами


Автор: ermakova
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх