У дитячій лікарні взимку лікують, влітку оздоровлюють

15.09.2006, 19:09 Переглядів: 2 053
Четвертий рік на базі міської дитячої лікарні працює оздоровчий комплекс. Про це розповів головний дитячий лікар Юрій Попенко. Він каже, що зазвичай влітку більшість лікарняних ліжок порожні. Отож, в режимі денного стаціонару цього літа на оздоровленні побувало 386 дітей.

Четвертий рік на базі міської дитячої лікарні працює оздоровчий комплекс. Про це розповів головний дитячий лікар Юрій Попенко. Він каже, що зазвичай влітку більшість лікарняних ліжок порожні. Отож, в режимі денного стаціонару цього літа на оздоровленні побувало 386 дітей. Це ті, хто страждає на хвороби шлунка, органів дихання та ін. Дітей направляла лікарняна комісія.
На відміну від піонерського табору, в лікарні діти не лише гралися, плавали в басейні, а й лікувалися. Пан Попенко каже: «Добре, якби міський бюджет виділяв кошти не лише на харчування, а й на медичні препарати, які необхідні цим дітям». І додав, що хотів би розширити діяльність денного оздоровчого стаціонару і надати йому статус санаторію. Адже відгуки батьків свідчать про ефективність такої роботи.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх