Відкрито школу для хворих діабетом

2.03.2006, 18:03 Переглядів: 2 035
28 лютого при першій міській поліклініці було відкрито школу здоров’я для хворих на цукровий діабет. Вона розміщуватиметься в кабінеті № 50.Така школа – перша в Полтавській області. Її відкриття стало можливим завдяки сприянню компаній по виготовленню інсуліну – “Novo Nordisk” та “Sanofi Aventis”.

28 лютого при першій міській поліклініці було відкрито школу здоров’я для хворих на цукровий діабет. Вона розміщуватиметься в кабінеті № 50.Така школа – перша в Полтавській області. Її відкриття стало можливим завдяки сприянню компаній по виготовленню інсуліну – “Novo Nordisk” та “Sanofi Aventis”. За їхні кошти купили обладнання та літературу для проведення занять.
Школу створено спеціально для хворих на діабет та членів їх сімей. Мета закладу – допомогти хворим людям навчитися жити із тяжкою хворобою. Кабінет, де проходитимуть курси, обладнано сучасним комп’ютером, телевізором, відеомагнітофоном та касетами з освітніми програмами. У розпорядженні школи також є невелика бібліотека та інвентар для практичних занять – шприц-ручка, глюкометр тощо. Заняття з хворими проходитимуть переважно у груповій формі. Їх проводитиме лікар Наталя Курчицька.
Корисні телефони: реєстратура: 3-71-06; лікар Наталя Курчицька: 75-07-15



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх