Он воно що: в Україні відкриють європейський центр терапії марихуаною

20.03.2017, 10:03 Переглядів: 2 232

Он воно що: в Україні відкриють європейський центр терапії марихуаною

Це буде перший подібний заклад у Європі

Міський голова Глухова Мішель Терещенко у своєму Facebook анонсував створення першого в Україні європейського центру терапії із лікування марихуаною.

 

Он воно що: в Україні відкриють європейський центр терапії марихуаною

 

За словами пана Мішеля, лікування планується коноплями спеціально виведеного сорту, який не містить наркотичного тетрагідроканабінол, але має канабіноїди, що сприяють боротьбі з багатьма захворюваннями: рак, склероз, Паркінсон, Альцгеймер.


«Під час спілкування з інвесторами ми змогли привернути їхню увагу до створення в Глухові першого європейського центру терапії марихуаною. Відкрити його зможемо вже за три місяці, коли буде новий врожай конопель. Це допоможе в лікуванні хворих пацієнтів, а також допоможе здоровим людям залишатися в доброму здоров’ї. Він буде більше схожий на центр краси, аніж на лікарню, і люди матимуть змогу не лише отримати лікування, а й розслабитися та привести себе у форму», – написав Терещенко.


Посилаючись на медичні дослідження, мер Глухова розказав про властивості канабіноїдів і онкологічні захворювання, які вони допомагають лікувати.

«... в Глухові ми маємо коноплі! Це наша традиція і ми навіть маємо відомий Інститут конопель, який ще 20 років тому міг виводити сорти конопель без ТГК (ненаркотичні коноплі), але не без канабіноїдів, які можуть використовуватись для боротьби з численними захворюваннями: рак, склероз, Паркінсон, Альцгеймер», – зазначає Терещенко.


Терещенко пропонує лікарям, науковцям, інвесторам та просто зацікавленим у дослідженні цієї методики особам контактувати з ним у Facebook, щоб долучитися до проекту.

Автор: Руслана Горгола Джерело фото: arnapress.kz
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх