

Взяти участь просто — надсилайте свої рецепти на пошту gazetakremenchuk@gmail.com або в телеграм на номер +380981248490 до 25 грудня
Складові:
400 гр. філе куриці
2 жовтка
50 мл молока
100 гр. вершкового масла
1 ч.л. курячої приправи
300 гр. борошна
Сіль
Для начинки:
400 гр. грибів
100 гр. ковбасного сиру
100 гр. майонезу
2 шт. цибулі
1 шт. моркви
½ банки кукурудзи
Сіль, петрушка, зелена цибуля.
· Курячу приправу розчинити в гарячій воді. Філе пропустити через м’ясорубку, додати в фарш бульйон, масло, молоко, жовтки, сіль, перемішати.
· В суміш висипати борошно та замісити круте тісто.
· Розділити тісто на три частини. Розкачати коржі й випікати по 15 хвилин.
· Цибулю й гриби порізати, моркву натерти – всі овочі обжарити на сковороді. Дати охолонути.
· Сир натерти на терці, зелень порізати та додати до овочів з грибами. Додати кукурудзу та майонез, перемішати.
· Начинку розкласти на два коржі, складаючи один на другий, накрити третім коржем.
· Прикрасити за бажанням.
· Перед подачею трохи розігріти у духовці.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.