Дорослим теж дали погратися…

28.05.2009, 14:55 Переглядів: 2 095
У таборі «Зоряний» пройшов день сімейного відпочинку.
Особливо палко малеча вболівала за татусів, які перетягували канат.
Фото: Татьяна Донченко

Кременчуцьким сім’ям із дітьми вдалося побігати, пострибати, поспівати і навіть навчитися мистецтву рукоділля. І все це – на цікавій тусовці «У родинному колі», організованій для них міською владою.

23 травня три автобуси привезли до табору «Зоряний» кременчуцькі родини. До Дня сім’ї виконком придумав нову форму спілкування – виїзд на природу з чаюванням, кашею та ігровою програмою. Взяти участь у цій тусовці мали можливість родини з дітьми – слід було лише подати заявку до відділі сім’ї та молоді міськвиконкому.

Їхати зголосилися 33 родини. І дійсно не пожалкували: свіже повітря, можливість поспілкуватися, завести нові знайомства, а для дорослих – трохи побути дітьми. Адже брати участь у конкурсах та розвагах треба було всією сім’єю.

Родини поділилися на команди, кожна з яких мала пройти п’ять «станцій»: співочо-танцювальну, театральну, «Веселий кухар», спортивну та художню. Особливо палко малеча вболівала за татусів, які перетягували канат. Кожному ж хочеться похвалитися тим, що саме його татко – найсильніший!

А ось мами найбільше зацікавилися творчою майстернею, яку презентували по обіді працівники Будинку дитячої та юнацької творчості. Різноманітні техніки рукоділля та поробок – така краса!

Наостанок найактивніші сім’ї нагородили цінними подарунками.

Як зазначила Тетяна Одерій, керівник відділу сім’ї та молоді міськвиконкому, організатори заходу хотіли привернути увагу до відповідального батьківства, давши можливість людям поспілкуватися у родинному колі. Адже нам нерідко просто не вистачає на це часу.

Фото: Татьяна Донченко

Хто б міг подумати, що ця невеличка жвава дівчина Інна, яка азартно грає у пінг-понг – мама п’ятьох дітей! Ці охайні «курчатка» – її діти, а разом вони – родина Гаврилець. Тільки татко на відпочинок не поїхав, хоча й дуже хотів: він працює за графіком добу – заробляє гроші для сім’ї.

– Я сама з багатодітної родини – нас дев’ятеро. Років із 15-ти теж мріяла мати велику сім’ю, – розповідає Інна і каже, що дітей вона намагається виховати як справжніх християн. І зізнається, що чекає ще на одну дитину!..



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх