«КУЕІТУ» офіційно вносить ясність щодо знижок

23.07.2009, 10:03 Переглядів: 2 176
У минулому номері «Телеграфа» був надрукований матеріал ««Заочники знижок не дочекаються». Мова йшла про непорозуміння, яке виникло між батьками абітурієнта та членами приймальної комісії кременчуцького ВНЗ КУЕІТУ..

Керівництво КУЕІТУ оперативно відреагувало на матеріал та усунуло підгрунтя для скарг. Про результати читачів інформує проректор з економіки «КУЕІТУ» пан Кравченко:

Реалізовуючи люб’язно надану головним редактором тижневика «Кременчуцький ТелеграфЪ» можливість відповісти на зміст статті Л. Артеменко «Заочники знижок не дочекаються», ПВНЗ «Кременчуцький університет економіки інформацій технологій і управління» вважає за необхідне інформувати громадськість з приводу висвітлених у статті фактів.

У зв’язку зі світовою фінансовою кризою та «демографічною ямою» 1988 – 1995 років, керівництвом нашого навчального закладу було прийнято рішення про вжиття заходів до стимулювання майбутніх абітурієнтів до вступу на навчання до ПВНЗ «КУЕІТУ» і з фінансового боку.

Так, за рахунок майбутнього прибутку, власниками навчального закладу прийняте рішення про зменшення вартості навчання на денній формі навчання та застосування на денній формі навчання знижок для певних категорій майбутніх студентів, у тому числі і тих, хто навчався на підготовчих курсах, так як такі абітурієнти своїм навчанням показували свідомість вибору майбутньої професії та свою цілеспрямованість.

Рішення про застосування знижок за оплату навчання на заочній формі не приймалось у зв’язку з тим, що вартість навчання за заочною формою становить орієнтовно 60% від вартості навчання на денній формі зі збереженням навчальних годин та навчального навантаження професорсько-викладацького складу, у зв’язку з чим застосувати до заочної форми навчання знижки виявилось економічно неможливим.

ВПНЗ «КУЕІТУ» приносить вибачення потенційним абітурієнтам та їх батькам за можливі двозначні тлумачення змісту опублікованих нами в тижневику «Кременчуцький ТелеграфЪ» оголошень про вартість навчання та застосування знижок, у зв’язку з тим, що в цих оголошеннях була відсутня пряма вказівка на не застосування знижок до студентів заочної форми навчання. Проте відповідні роз’яснення надавались у приймальній комісії, а також надаються цією інформацією, що публікується у відповідь на критичну публікацію у газеті.

Після публікації щодо невідповідності вартості навчання тим розцінкам, що були надруковані в рекламних оголошеннях, у ВНЗ проведене службове розслідування, внаслідок якого було встановлено недостатнє наочне інформування студентів про зниження розцінок, внаслідок чого винні особи були притягнуті до відповідальності. У процесі розслідування не було встановлено договорів, укладених із студентами за завищеними цінами. Після публікації про розцінки на навчання договори зі студентами укладаються виключно за опублікованими розцінками.

Станом на сьогоднішній день вартість навчання в ПВНЗ «КУЕІТУ» залишається однією з найнижчих у місті Кременчуці, без зниження якості навчального процесу, оскільки зниження ціни відбулось за рахунок прибутку навчального закладу. Засновники нашого навчального закладу в період фінансової кризи більше зацікавлені в збереженні закладу та його репутації, ніж в отриманні високих прибутків від його діяльності.

Також інформуємо абітурієнтів про те, що керівництво ПВНЗ «КУЕІТУ» також розглядає і індивідуальні звернення абітурієнтів щодо надання пільг в оплаті навчання для тих осіб, які мають бажання здобути вищу освіту та успіхи в навчанні, але не мають можливості проводити оплату за навчання у звичайному для інших студентів порядку, а також оперативно розглядає і вирішує всі конфлікнті ситуації з абітурієнтами та батьками на місці, завжди йдучи назустріч майбутнім студентам у їх проханнях.

Чекаємо на вас у лавах студентів ПВНЗ «КУЕІТУ» - шанованого у м. Кременчуці вищого навчального закладу.

Проректор з економіки Р. Кравченко



 
Автор: editor
Теги: КУЕІТУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх