По суботах – складаємо тести

7.03.2008, 11:24 Переглядів: 1 898
У березні майбутні абітурієнти складатимуть пробні тести. 22 березня всі бажаючі здаватимуть українську мову та літературу, а 29 березня – математику.

У березні майбутні абітурієнти складатимуть пробні тести. 22 березня всі бажаючі здаватимуть українську мову та літературу, а 29 березня – математику, повідомляють у міському управлінні освіти. Скласти тести можна з дотриманням процедури, як на справжньому тестуванні. До цього випускникам також пропонували виконати завдання і надіслати відповіді в конверті. І те, й інше коштує 30 гривень. Втім, батьки абітурієнтів, готуючи дітей до тестування, вже влетіли «у копієчку».

–На ці тести ми вже витратили 150 гривень, – розповідає мати 11-класниці ліцею №11. – Спочатку нам запропонували заочне тестування – надіслати виконані завдання в конверті до Харкова, щоб потім отримати перевірену роботу. Купили тести з трьох предметів, необхідних для вступу, по 30 гривень кожен. Тепер пропонують «очне» тестування з двох предметів, теж по 30 гривень.

У міськуправлінні освіти підкреслюють: пробні тести не є обов‘язковими, брати в них участь чи ні, залежить від бажання майбутнього абітурієнта. Саме ж незалежне зовнішнє оцінювання проводиться безкоштовно. Перше «справжнє» тестування, обов’язкове для всіх абітурієнтів, – з української мови та літератури – відбудеться 22 квітня.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх