30 красунь змагалися за одну корону

8.10.2009, 22:16 Переглядів: 2 432
У середу пройшов відбірковий тур конкурсу «Королева КДУ».
Це – Катя.

Конкурс «Королева КДУ» (Кременчуцького державного університету) проходить п’ятий рік поспіль. Щороку його популярність серед гарненьких дівчат зростає. Нині «конкурс на конкурс» – три красуні на місце. Взагалі, вибороти титул «Королева КДУ» непросто. Минулого року королева, наприклад, мала не лише бути гарненькою, а ще й вміти писати вірші! Журі їх (вірші) слухало. Ми теж слухали. Це було важко. Писати вірші – все-таки справа Ван Вея. У гарненьких дівчат інше призначення. Мабуть, організатори конкурсу теж дійшли такого висновку – бо претендентки на звання «Королева КДУ-2009» вже не читатимуть (і, головне, не писатимуть) віршів. Вони розповідатимуть про себе різні приємні речі та дефілюватимуть у вечірніх сукнях і купальниках. Грандіозний фінал конкурсу відбудеться у міському Палаці культури у листопаді. До того часу консультанти модельної агенції «Комільфо» навчать дівчат ефектно ходити та стояти.

А відбірковий тур конкурсу пройшов у середу, 7 жовтня, на скромній сцені КДУ. У фінал вийшли 12 красунь. Серед них і школярки, і студентки. Слухайте, це не дівчата – це янголи Чарлі! Нас просто скрутило від заздрощів – вони і вчаться, і шиють, і вишивають (чесно-чесно!), займаються балетом та хіп-хопом, ще й ганяють на байках. І все це на тлі модельної зовнішності.

На фото: Це – Катя. Вона ще навіть не студентка. Вчиться у 3-й міській школі і сподівається вибороти звання «Принцеси КДУ» (номінація для школярок). Катя привернула нашу увагу блискучою відповіддю на запитання «Телеграфа». Розмова вийшла така:

– О, Катя, ти кажеш, що любиш читати. А яку книжку ти прочитала?

– Я страшенно люблю «Майстра і Маргариту».

– О, Катя, тобі подобається політати на мітлі?

– А «шо робить»? Коли мені обламують крила, доводиться літати на мітлі!



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх