Подайте бідному директору інтернату та його 180 дітям по масці!

5.11.2009, 17:44 Переглядів: 2 342
До ’’Телеграфу’’ звернувся директор кременчуцького інтернату.
Законослухняний директор інтернату пан Кириченко виконує розпорядження головного санітарного лікаря пана Акімова: «Пов’язку не знімати за будь-яких умов!»

Як ви знаєте, прем’єр-міністр України оголосила «пандемію» поросячого чи то каліфорнійського грипу. Через це у кременчуцьких установах різних рівнів почався карантин та невщухаючий ажіотаж. Народ бігає, шукає марлеві пов’язки, смердить часником та лякається грипу. Так до редакції «Телеграфу» забіг, пардон, заїхав директор найбільшого кременчуцького інтернату пан Кириченко. Він просив 400 – а краще 500 – марлевих масок для своїх сиріт. У редакції пов’язок не знайшлося, і головний редактор запропонував пану директору винограду «Лідія» – на шпалерах у редакційному садочку його море. Головний редактор хотів «вітамінізувати» сиріток. Але, виявилось, їх не можна вітамінізувати «продуктами, які не мають мокрої печатки» та ще й виросли в екологічно забрудненому середовищі – у центрі міста. Тож директор інтернату від винограду чемно відмовився і знову почав просити маски. Він поскаржився, що вже звернувся по допомогу до Партії регіонів. Там обіцяли, але досі не дали. А знайти треба, бо вимоги карантинної служби – це святе.

Так і не скуштувавши винограду, заклопотаний директор інтернату понісся шукати 500 марлевих масок. Надвечір він зателефонував і втомленим, але радісним голосом повідомив, що інша політична сила завезла таки ці пов’язки! А що то за сила, і які вони гарні, і як турбуються про сиріток – вони вам самі розкажуть у матеріалі з позначкою «політична реклама».



 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх