Кременчужанки навчатимуться у Польщі

11.08.2005, 15:08 Переглядів: 1 858
Дві кременчужанки за допомогою Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку отримали можливість навчатися в польському місті Бидгощь. Дівчата, вдало склавши іспити, вступили на відділення з туристично-готельного бізнесу  Академії економіки. Дипломну практику вони проходитимуть у Франції та інших країнах ЄС. Кременчужанки отримали можливість також досконало вивчити три іноземні мови.

Дві кременчужанки за допомогою Асоціації сприяння міжнародному бізнесу та розвитку отримали можливість навчатися в польському місті Бидгощь. Дівчата, вдало склавши іспити, вступили на відділення з туристично-готельного бізнесу  Академії економіки. Дипломну практику вони проходитимуть у Франції та інших країнах ЄС. Кременчужанки отримали можливість також досконало вивчити три іноземні мови. По закінченні студентки отримають диплом Тулузького університету.
Наступного року в рамках співпраці міст-побратимів Кременчука та Бидгоща планується створити спеціалізовану групу студентів, яка навчатиметься в Польщі.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх