Кременчуцька художня школа створить методичний фонд

19.10.2012, 16:17 Переглядів: 4 369


У юних художників – професійне свято

Це стало можливим завдяки подарункам благодійного фонду «Джерело Дніпра», який презентував сучасну апаратуру для копіювання та друку.

 

Кременчуцька художня школа створить методичний фонд
Дитяча художня школа відзначила професійне свято – День художника. На урочистості зібралися учні, викладачі й постійні піклувальники закладу – представники Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра». Один із напрямків роботи фонду – це підтримка талановитої молоді. Для юних художників – це й можливість проявити себе на творчих конкурсах, які організовує «Джерело Дніпра», і поїздки на етюди завдяки спонсорській допомозі, і поповнення матеріальної бази художньої школи, що сприяє її розвитку.

Цього разу теж не обійшлося без подарунків: закладу презентували сучасну техніку: кольоровий лазерний принтер для формату А4 та мультифункціональний пристрій, що виконує функції кольорового принтера на А3, сканера та факсу.

 

Як зазначив у своєму вітанні на адресу школи та її вихованців Почесний Президент Всеукраїнського благодійного фонду «Джерело Дніпра» Володимир Матицин, робота художньої школи допомагає зберігати та примножувати загальнолюдські цінності, розвивати особистість. Кожному вихованцю він побажав досягти високих творчих успіхів та прославити своїм мистецтвом Україну.

 

Директор художньої школи Андрій Родін подякував родині Матициних, Володимиру Митрофановичу та його дружині Тетяні Юріївні, за постійну увагу до закладу протягом багатьох років. Так, минулого року школа отримала від Фонду бойлер та кошти на облаштування електричного опалення в одному з навчальних приміщень. Зараз «Джерело Дніпра» надає фінансову допомогу на утеплення цього приміщення. Ще раніше були подаровані гіпсові фігури для малювання з натури, мольберти.

Що стосується цьогорічних обновок, то вони, як зазначив Андрій Родін, допоможуть сформувати методичний фонд школи. Адже вихованці воліють залишити свої роботи в себе, у той же час вони потрібні й школі, як приклади.

 

– Ми зможемо копіювати роботи дітей на форматі А3, щоб це залишалося в нашій історії, як навчальні посібники. Це допоможе подальшому розвитку нашої школи, – зазначив Андрій Родін.

 

Нині ж у вихованців школи, юних художників, знову є можливість проявити свій талант. Фонд «Джерело Дніпра» шостий рік поспіль проводить конкурс дитячих малюнків. Цьогорічна тема: «Майбутнє, в якому Я хочу жити». Підсумки будуть підведені до Дня Святого Миколая – 19 грудня. Переможці отримають цінні призи від БФ «Джерело Дніпра». Окрім цього, автори найбільш оригінальних робіт матимуть можливість потрапити на боулінг-турнір до популярного клубу «Європа».

 

 

Кременчуцька художня школа створить методичний фонд
Директор кременчуцької художньої школи Андрій Родін дякує Володимиру Матицину за подарунки для закладу

Автор: ermakova Фото: Эдуард Аверьянов
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх