"Ощадбанк" відновив реєстрацію вкладників

7.09.2012, 12:06 Переглядів: 2 551

Із 1 вересня в Кременчуці, як і по всій Україні, відновили реєстрацію вкладників «Ощадбанку» СРСР.  Про це повідомила Наталія Скляр, керуюча філією № 62 «Ощадбанку».

– Це стосується тих, чиї дані не були внесені до реєстру, – говорить Наталія Скляр.

 

Що потрібно для того, аби потрапити до реєстру?

 

По-перше, слід дізнатися, коли і до якого відділення «Ощадбанку» вам потрібно прийти. Для цього можна зайти на офіційний сайт банку www.oschadnybank.com, знайти спеціальну форму в розділі «Інформація для вкладників «Ощадбанку» колишнього СРСР», заповнити її, відправити і незабаром отримати відповідь, пояснює Наталія Скляр.

 

Інший варіант: подзвонити на телефон гарячої лінії за номером 0-800-212-000 або (044) 364-21-21, дочекатися відповіді оператора, повідомити йому свої дані і отримати інформацію про адресу відділення, а також дату і час вашого візиту (гаряча лінія працює з 9.00 до 18.00 без вихідних).

 

Другий етап проходитиме безпосередньо у відділенні банку. Наталія Скляр каже, що з собою треба взяти такі документи: паспорт (підійде також копія або документ, що його замінює), довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її копію, ощадну книжку за компенсаційним рахунком або ощадкнижку за вкладом в «Ощадбанку» колишнього СРСР.

 

Тим, хто пройшов реєстрацію, видаватимуть національні картки. На них надійдуть компенсації за вкладами.

 

В тему:

«Вітіну тисячу» отримали більше 16 тисяч кременчужан

16 тисяч 660 кременчужан-вкладників «Ощадбанку» отримали компенсації (станом на 3 вересня). Про це повідомила Наталія Скляр, керуюча філією № 62 «Ощадбанку» в Кременчуці.

– Виплати проводять згідно порядку, встановленого Кабміном, – каже Наталя Скляр. – Черг немає, вкладники приходять у встановлений час.

 

До 1 вересня також встигли актуалізувати свої дані 24 тисячі 248 осіб. У відділенні відзначають, що всі кременчужани, які актуалізували свої дані, отримають по тисячі гривень.

Автор: minchuk
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх